Nyårsafton!

Det har varit en riktig slappar dag, en liten sväng till jobbet annars mest i soffan där jag kollat på Kalla och Hellner som gjorde strålande ifrån sig i skidspåret.
Nu bär det av till heimdalsgatan för fest hos Håkan & Anki.
Gott Nytt År Alla Mina Vänner.

Sov morgon

Idag har man tagit ledigt, inte utan gnäll men jag gav fan i det idag.
Sov till 8 och killarna till halv tio, sen drog vi ner till stan och åt frukost på Roddys.
Killarna har spelat Wii och Jacob ska till Alexander C efter vi har ätit semlor när Anna har slutat arbeta, sen blir det nog en sväng till fyrverkerifabriken tillsammans med Håkan J.

Wigan-Arsenal stream

http://www.vipcanals.net/ch1.html

Ledig

Hemma igen efter en lugn dag på jobbet, allt flöt på som det skulle.
Gustaf och Jacob har haft GK här nästan hela dagen dom har även varit i pulkabacken och hemma hos Gk en sväng under dagen.
Gissar på att dom har spelat Wii, PS3 & biljard mest hela dagen.
Ikväll ska jag och Gustaf gå och titta på när Troja kör över Växjö, och i morgon blir det sovmorgon hoppas jag.

Tisdag!

Efter arbetets slut idag drog jag upp till killarnas träning för att servera korv innan hela laget skulle ner och titta på Lagan-Växjö Vipers, och det blev förlust för Lagan med 4-6 men dom gjorde en riktigt bra match.
Nu blir det lite fotboll från England innan man lägger huvudet på kudden riktigt hårt, är helt slut.

Jobb och åter jobb

Igår skulle man varit på kalas i Ryssby och firat barnens kusin David som fyllde 15år år men sji fick man, var nere på jobbet för att kolla så allt stod rätt till innan vi skulle åka ut men det gjorde det inte.
Så det blev en söndags kväll på gjuteriet istället.
Och idag blev det en lång dag igen där nere, man blir rätt trött på det där stället ibland, känns som om man inte gör något annat än jobbar.
Man skulle kanske titta sig om efter något nytt innan det är för sent.

Juldagen

Är en riktig slappar dag, Barnen har varit med grannarna och Boris hela dagen.
Dom har mest spelat biljard eller kastat snö på varandra.
Och jag och Anna har slappat framför tv:en, var även en snabb runda på jobbet.

Slut

Så var julen slut, alla har åkt hem till sitt.
Barnen är ute och spelar utebandy med Viktor & Anton och Anna plockar undan det sista.
Killarna fick ett biljardbord av farfar i julklapp men jag tror nog att Gurra blev gladast för sin nya innebandyklubba ändå, men några parti biljard har det blivit ikväll.
Jacke fick också en ny klubba, men han kanske skall byta den trots att det var en fatpipe.

Julafton!

Så var det dags för tomten att komma igen.
Dagen består av en sväng till jobbet innan jag och killarna ska doppa i grytan hos mormor & morfar, sen bär det av hem til kalle och hans vänner innan tjocka släkten kommer hit.
Då intar vi ett julbord tillsammans när Anna har jobbat färdigt.
Och som vanligt får jag säkert mest julklappar av alla.

God Jul önskar Wibergarna.

Dan före doppare dagen!

Men vad är det man doppar?, jag har min teori klar men den håller jag för mig själv..
Dennis det var det du försökte doppa när jag ringde vid sex i morse, men sji fick du.
Denna dagen började på gjuteriet vid 05:00 och fortsatte bara till 11:00 sedan gav jag fan i jobbet och istället åkte jag och killarna ut och fixade dom sista julklapparna.
Men jag slapp bara jobbet til 12:00 sedan ringde dom och hade problem med en panna, så då var det bara att ta tag i problemen och dra ner en vända till Ohlssons rör.
Sedan var det tacktikvila en stund innan dat var dags att städa och förbereda inför julafton.
Ikväll blev det hämt mat från Charlies och nu sitter vi och tittar på uppesittarkväll med bingolotto.

Pigg igen!

Och i morse blev man väckt kvart över fem av att telefonen ringde, och vad kan det då vara tror ni.
Krabb som vanligt och så fortsatte det till middag innan vi kom igång igen, och det blev en första arbetsdag efter sjukdomen på 12 timmar.
Men nu är jag hemma och tänker slappa lite ikväll för i morgon är här lite att göra innan tomten kommer, så i morgon tänker jag inte jobba länge.

Tisdag

Jag fick följa med ut igår för att mottaga min klocka och det var trevligt, maten smakade lite i alla fall fick även en Japansk whisky som var helt ok.
Men ligger ändå hemma idag tillsammans med Gustaf, även Anna är ledig idag men hon och svärmor är ute och handlar just nu.
Jag själv ligger just nu och glor på tv och kommer så göra hela dagen, så får man hoppas att man kan jobba i morgon.


25år

Idag skulle man ut och bli firad för att man tillbringat 25år på gjuteriet, så fick jag gå hem ifrån jobbet med feber igen. 
Men vi  får se om dom vill ha mig med ikväll i alla fall, kunde ju vara rätt roligt att närvara när man skall tilldelas guldklockan.Och när Gustaf kom hem så mådde han inte bra, så jag febern på honom och då hade han 39,6 så nu ligger han också.
Det är så typiskt att han blir sjuk nu, han har klarat sig hela hösten inte en frånvarodag från skolan så missar han den sista, men för hoppningsvis är han pigg till julafton.

Fredag

Och nu är jag rikigt genom förkyld, ligger bara och tycker synd om mig själv, gick till och med hem en timme för tidigt från jobbet idag.
Sitter nu och tittar på Böda camping och sedan blir det Robinson, medan Anna lagar kvällsmat.
Jacke har varit hos agge i eftermiddag/kväll medan Gurra somnade en stund efter skolan och efter det har han legat i soffan och surfat på facebook, troligtvis chattat med brudar.

Förkylt!

Först var det Jacke, sedan smittade han mig så nu är jag dyng förkyld igen.
Gustaf tränade innebandy idag och sedan tittade vi på Robinson, så mycket mer hände inte idag.
På lördag spelar Gustafs innebandylag match i kungshögshallen kl 10:00 mot Lagan, så då behöver dom allt stöd dom kan få.

Ny förlust

Blev det för vårt kära Troja och åter igen hedersam, kunde tyvärr inte gå på matchen för Anna är på julbord och Jacke är sjuk fortfarande.
Så idag blev det jobb ( hör och häpna inget har gått åt skogen på jobbet idag) och sedan lite handboll innan hockeyn satte igång.

Tisdag

Men först måndagen som även den fortsatte med en massa problem på jobbet, jag var inte hemma föränn 20:30 och då la jag mig direkt och kollade på Man U- Arsenal och även det gick åt helvete.
Tisdagen startade med följd problem från måndagen, men efter det så gick allt som det skulle.
Har även hunnit handla några julklappar till barnen idag och titta lite på gurras träning, men nu blir det kudden.
 
Jacke har varit hemma från skolan idag är lite hostig och förkyld.

Att vara gift med en Göteborgska...

Tre män satt och skröt över vilka uppgifter och krav de hade på sina fruar...

Den första mannen hade gift sig med en kvinna från östkusten och han hade bestämt ställt krav att hon skulle sköta disken och städa huset.

Det tog ett par dagar utan att han såg något, men på tredje dagen kom han hem till ett rent hur med disken diskad och undanställd.

Den andra mannen berättade att han hade gift sig med en kvinna från norra Sverige.

Han hade gett frun tydliga order att det var hennes uppgift att sköta all disk, matlagning och städning. Första dagen såg han inga resultat, andra dagen såg han att det hade blivit bättre. Tredje dagen såg han att huset var välstädat, disken klar och det stod en vällagad middag på bordet.

Den tredje mannen hade gift sig med en kvinna från Göteborg. Han hade sagt till henne att hennes plikter var att hålla huset välstädat, diska, klippa gräsmattan, sköta tvätten och varm mat skulle stå på bordet varje dag.

Han sa att första dagen såg han inget, andra dagen såg han heller ingenting.

På tredje dagen hade svullnaden lagt sig såpass att han kunde se lite på ena ögat...


Kanon dag

Idag är det en bra dag, kanon väder så killarna ville åka slalom i Myrebobacken så var bara att köra upp dom, även Boris hämtade vi upp på vägen.
Men när vi kommer upp så har GK trillar och gjort sig illa i backen, så han fick dom köra till sjukan.
På vägen hem så körde jag in en sväng på jobbet för att kolla så allt stod rätt till och det var lungt, åkte sedan upp till Hemköp för att kolla våra tipslappar från igår och lämna in ett nytt Europatips för dagens spel.
Gustaf & Jacob var med och spelade varsit 16 raders stryktips igår och som vanligt var Jacke snabbast färdig med sitt, men han ångrade sig och ville göra ett nytt tips så jag lätt han göra det men lämnade ändå in hans första och det var tur det för det var en go vinst på 2800:- på den, han kommer nog ångra att han ändrade sig när han kommer hem ifrån skidbacken.
Men dom får nog ha vasrin 500 hundring av vinsten.
 

Födelsedag!

Idag fyller vår lille pöjk 10 år GRATTIS Jacob, hoppas att du får många paket.

Nytt strul

Nu får det snart vara nog, efter natten bekymmer (då PMU var klara vid 24:00 i natt och hade ringt och berättat detta narturligtvis när man sov som bäst, men jag var mest glad att det fungerade) så fortsatte strulet idag med at en kyllåda på ugnen rök och där med stille stång i 3 timmar, så nu börjar jag bli rätt trött på allt som går sönder.
Men efter det så flöt dagen på som den skulle.
Var och åt julbord på Sohlbergs och vi fick ut tre smältor, en mindre än planerat men den kör vi i kapp så fort det går.
När jag kom hem så läste jag igenom smålänningen och slappade en halvimme innan jag satte igång med städningen inför morgondagens fest för Jacob som fyller 10år, och ikväll ska det vara mys kväll har dom bestämt här hemma och den kan vi behöva.

Mer skit!

Det vill sig inte riktigt på jobbet just nu för allt går sönder för tillfället, idag var det ett lager som hade gått för länge utan fett, satans skit underhåll vi har.
Så nu ligger 2 PMU gubbar och byter lagret, och som vanligt är det inte detta lilla vanliga lagret som Sohlbergs har på hyllan utan ett jätte lager naturligtvis men som är så var Dan på Sohlbergs i Jönköping och kunde ta det med sig hem till oss.
Gustaf försökte träna idag men fick en slag på knäet så han fick bryta, men han var med på det mesta i alla fall.
  

Onsdag

Efter jobbet idag var jag med Gustaf på vårdcentralen för att kolla hans ben bland annat och det blir ingen innebandy denna vecka, om det inte blir bättre tills början på nästa vecka skulle vi ringa läkaren igen och då skulle han skicka en remiss.
Sen var jag och Gustaf på hockey men fick nog efter 2 perioder då Troja låg under med 1-6 och var otroligt dåliga, speciellt våra målvakter som är rent bedrövliga.
Jacke har varit med agge efter skolan och sedan var det bandyträning
Sitter nu och tittar på Arsenal som leder med 1-0 i halvtid men dom spelar inte bra idag, men som sagt va dom leder i alla fall.

Tisdag

Men vi börjar på måndagen. i måndags var det jobb och direkt efter det möte med tekniska förreningen i hovet där vi fick lyssna på PMU som höll ett föredrag  sen åt vi vår gemensamma middag och efter det så kollade vi på hockey.
Tisdagen, arbete som vanligt sen var jag och lämnade ut dom sista träningpaketen till killarna i innebandyn.
Sen var jag och jacke och handlade både på jysk och intersport medan Gustaf var hemma med Vicke.
Sen var det kvällsmat och sängen, och Anna jobade som vanligt.

Vete fan om man vill bli äldre!.

Några äldre herrar satt och konverserade. Den ena hade naturligtvis värre krämpor än den andra...
En av herrarna, nyss fyllda 60 år, sa: - "60 är en jävla ålder, den värsta av alla!
- Man är pissnödig hela tiden, men för det mesta kommer det ingenting när man står där!"

En annan, 70 år fyllda, replikerade: - "Äh... 70 är mycket värre! Man har inte en lugn stund eftersom magen trycker på hela tiden.
- Men inte fan kommer det något när man sätter sig på muggen, trots att man vräker i sig både fibrer och laxérmedel!"

Då tog 80-åringen i sällskapet till orda: - "Ärligt talat så är faktiskt 80 den allra värsta åldern!"
60-åringen frågade: - "Har du också problem med att pissa?"
80-åringen svarade: - "Nej för fan! - Jag pissar som en häst, varje morgon kl 06:00."

70-åringen undrade: - "Jaså... Är det magen som krånglar?"
Men 80-åringen skakade på huvudet och sa: - "Icke! - Jag skiter mängder, punktligt varje morgon kl 06:30."

Väldigt förvånad utbrast då 60-åringen:
- "Va? Du pissar alltså kl 06:00 och skiter kl 06:30 varenda morgon! - Vad är det då som är så jävligt med att vara 80?"
80-åringen:
- "Jag vaknar ju för fan inte förrän kl 07:00..."


Lördag

Så var vi hemma i Ljungby igen, Jacke är iväg på discobowling med sina klasskamrater och Gustaf spelar spel med våra grannar.
Gustaf skulle spela borta match i morgon men efter vurpan i backen igår så har han lite ont i sitt knä, så han stannar hemma.

En underbar kväll i Vallåsen!

Nu har jag och killarna kommit hem från en helt underbar kväll i skidbacken, helt perfekta förhållande var det 5-6 minus, perfekt pistad backe, inget folk och framför allt väldigt få Danskar.
Detta kommer vi göra om.
Nu blir det tacos och idol, kanske en Mariner slinker ner samtidigt.

45år!

Vad fort livet går när man har roligt, och har en underbar familj.
Något stort kalas blir det inte, endast familjen idag, vi tar kalaset den 11:e när Jacob fyller 10 istället.
Packar nu inför resan ner till stugan i morgon, jag och killarna ska åka skidor i morgon kväll i Vallåsen och Anna ska jobba.
Gustaf är iväg och träna medan Jacke är ute med granarna i snön.
Ikäll blir det Robinsson och lite god mat.

Blondiner!

En ung blondin var på semester i Australien. Hon ville ha ett par äkta alligatorskor men var mycket tveksam till att betala det höga priset som säljaren i skobutiken begärde.
Efter en stunds prutande blev blondinen mycket frustrerad och skrek:
- Jag ska nog fan fånga en alligator själv istället!
Säljaren sa:
- För all del, var så god. Du kanske har tur och fångar en stor en!
Beslutsam gick blondinen iväg, hon åkte till ett träsk där det fanns mycket alligatorer.
Senare på dagen när säljaren var på väg hem passerade han träsket.
Där fick han syn på blondinen som stod där med vatten upp till midjan och ett hagelgevär i högsta hugg. Han stannade bilen för att titta, just då fick han syn på en enorm alligator som simmar snabbt mot blondinen.
Blondinen siktar mot alligatorn och skjuter ihjäl den på fläcken.
Med stor möda drar hon upp den på land. Säljaren ser då att det ligger ytterligare sex döda alligatorer där och han blir mycket förvånad och imponerad.
Blondinen vänder alligatorn på rygg, blir frustrerad och skriker:
- Fan, den här jäveln hade heller inga skor.


RSS 2.0