Hajk

I dag när jag kom hem från jobbet så hade Anna & Gurra redan åkt ut till finnstugan där Jacob varit på hajk hela dagen.
När jag kom ut så grillade alla sedan var det fiske en stund innan det var dags för disco för barnen.
Så då åkte vi andra hem, nu sitter vi och tittar på djävulsrallyt sedan blir det sängen.

Lugn dag!

Trodde jag, den började med att killarna firade Anna sen kom målaren och även snickaren tittade förbi för att kolla vad som skulle beställas till altanbygget.
Vid 13:00 började Gurras fotbollsmatch den blev oavgjort 6-6 efter en stark upphämtning av Ljungby killarna.
Var sedan en sväng i Halmstad och hemma igen vid 16:00 ungefär.
Tog sedan bilen ner till jobbet för att hämta en liten gummibit, och då började det som vanligt. Hörde något som forsade.
Vi hade fått en vattenläcka på åvattnet så hela smältverket stod under vatten, så det var bara att få tag på rörmokare & elektriker och som tur är har man pålitligt folk som hjälper en.
Både Tomas från Ohlssons rör och Micke från Eltt var här på ett lite kick.
Jag hade fått stopp på vattnet när dom kom men det var även tvunget att det lagades så att vi kunde producera i morgon och det fixade Tomas.
Men vi var även tvugna att få ut allt vattnet ur lokalerna och tappgroppen och det har jag och Micke hållt på med tills nu.
Pumparna i tappgroppen hade stannat så det var bara att sätta ner dränkbara pumpar, men vi hade inte mer än två, så Dan på Sohlbergs fick rycka ut och lämna ut ett par till.
Och tur var det, för det hade tagit hela natten om vi inte hade fått tag på honom.

Nu ska jag åka hem och lägga mig, så go natt!

Hemma igen!.

Nu är vi tillbaka i Ljungby igen, barnen ville vara hemma och fira sin mamma i morgon på morsdag.
Men jag han med att klippa gräset få ut alla ute möbler och jag fick även upp poolen, britta var borta en sväng och höll på med landen och blommorna men Stig såg vi inte röken av, han höll på med målning av sin stuga.
I morgon spelar gurra fotbollsmatch så då är ni välkommna att titta.
Sitter nu och tittar på fotboll, sen blir det lite räkor och en kall pilsner.

Stugan!

Nu har jag och killarna åkt ner till havet och vi tycker att det är underbart, Anna är kvar i Ljungby för hon ska jobba i morgon.
Idag var det en ganska bra dag på jobbet, (hade bara externt folk att hålla reda på) förutom att den varade för länge.
Nu har vi ätit tacos och tittat på talang och ska gå en sväng med Elvis, sen ska barnen gå och lägga sig och jag ska titta på ett avsnitt av Macahan.
Hörs i morn?.

Torsdag, snart helg!.

Fy fan vad det ska bli skönt.
Idag är gurra iväg på skolresa och vi har inte hört ett ljud ifrån honom på hela dagen så dom har nog roligt ute i skogen.
Det blev på nytt en lång dag på jobbet, idag var 8 personer av 17 borta av olika anledningar i gjuteriet så nu får det snart vara nog.
Jag, Anna och Jacke gick en sväng med Elvis ikväll och slank inom hos Faster & Lillis för att tjabba lite skit, faster satt och läste och lillis höll på med gräsmattan, dom har en riktigt fin matta.
Nu sitter vi och tittar på landgång, sen blir det sängen.

Arbete!

Nu är jag gnällig men det är rätt mycket just nu, efter jobbet idag så var det utvecklingssamtal med Gustaf sen var det direkt ut till Lagan för golfträning på vägen hem stannade vi och köpte med oss hamburgare av Olle.
Sen var det packning och förberedelse inför Gustafs hajk i morgon, dom ska ut till ryssby och sova över tillsammans med eleverna på gymnasiet där.
Och nu sitter jag och väntar på ett samtal från cwp så att jag kan åka och hämta kärnor så att vi kan starta produktionen vi 05:00 i morgon och när jag ringde vid 21:00 så hade dom inte börjat på dom än så det vete fan när jag kommer i säng ikväll.
Men det var visst en Jackie Chan film på 6:an nu så det får väll bli den som förgyller tiden en stund.

Sliten!

Är trött och sliten just nu, det börjar bli för mycket på jobbet alla gapar och skriker från alla håll och en massa folk som stannar hemma.
I morgon har jag fått kalla in det gamla gardet Micke h kommer och förstärker i kärnmakeriet och pensionäer Alf lika så.
Har en stakars Ungrare som har stått i källaren i två dagar och bara skyfflat sand, synd bara att han inte kan Svenska för han hade jag gärna tagit in i produktionen annars, helt suverän.

Anna var i Ullared igår och handlade upp en hel massa pengar, men denna gång fick jag också lite kläder och det hör inte till vanligheterna.
Men ni bommade fiskaffären Lisbeth, så den får ni ta nästa gång kanske kan finnas något spö som verkar intressant.
Gurra har tränat fotboll idag och Jacob ligger hemma och är sjuk (feber och hosta).
Men nu måste jag sova så jag orkar ta emot en massa dynga i morgon också.

Söndag!

Lördags kvällen slutade med att både svärmor & sväfar samt mogge kom upp på besök, jag och mogge tog oss ett par whiskey samt någon öl till fotbollen.
Idag jobbar Anna hela dagen, jag var och hämatde en skylift i förmiddags så att John kunde ta framsidan idag så nu är det snart färdigmålat.
Barnen har lekt med grannungarna hela dagen, jag har städat ochjust nu sitter jag och tittar på Tyskland-Sverige i bronsmatchen i hockey-vm senare blir det finalen.

Fredag - Lördag!

Fredagen var jag ledig och Anna började inte förän 16:00 så vi tog cyklarna ner till stan och åt frukost på vildrosen och sedan gick vi in på Resia för att kolla upp om vi kunde hitta en resa till Stockholm till sommaren.
Jacke lekte med Agge och Gustaf med Boris på kvällen tittade vi på Talang och myste.
Idag tog vi det lungt på förmiddagen och sedan tog vi bilen upp till City Gross för att tippa och få i oss lite lunch, gurra och jag tog räkmacka medan jacke tog korv sedan bjöd dom killarna på glass.
Killarna har stannat hemma idag är nog inte sugna på att leka med andra idag, jag har klippt gräset idag och nu ska jag titta på Sverige-Tjeckien och senare ikväll blir det grillen som ska dras igång och Champions League final.

Borta bra men hemma bäst!

Nu är vi tillbaka i Ljungby igen efter en resa tillbaka i tiden ca 50år, vilket land det är Polen.
Husen är så slitna och gråa, vägarna var nog det sämsta som kan finnas i europa man var mer sjösjuk efter bilfärden än båtfärden.

Men det var en intressant resan för man fick sig en tankeställare om hur bra vi har det här i Sverige, ska lägga upp lite bilder från resan och företaget Dozament som vi besökte i Nova Sol.
Vårt gjuteri är rena paradiset, men dom verkar göra en massa riktigt gedigna maskiner så nu ska vi se om vi kan få loss pengarna för att införskaffa en nu Speedmuller (sandblandare).
Killen som tog emot oss (Wojciech Osinski) var riktigt bra han visade oss allt vi ville titta på, hela fabriksområdet var 52 hektar och som mest när det var statligt ägt så arbetade där 4000 på fabriken.

Det har inte blivit många timmars sömn dom sista två dygnen har nog inte sovit mer än sammanlagt 5 timmar, men man har försökt att slappa i bilen.
Har köpt hem en massa godis till killarna så dom blir nog nöjda men där fanns ingen Single Malt till bra pris, men det blev ett par ful whisky.


Polen!

Nu drar vi till Polen för att införskaffa en ny blandare till gjuteriet.
Nattfärjan till Polen, kan det vara något!.
Farmor tar hand om barnen för Anna jobbar just nu tränar bägge fotboll och sen blir det läxläsning för hela slanten.

Gustaf!

Idag har vi firat Gustaf som fyller 12 år, hela tjocka släkten har varit här med paket och pengar till honom.
Ny mobil blev det och skor, kläder och film mm.
Men nu har alla åkt hem så nu ska jag sova, barnen sover alla redan.

Lördag!

Idag blev det en riktig slapppar dag, regnet öste ner i förrmiddags så då satte jag på första avsnittet av min favorit serie Fam Macahan och jag hade hoppats på att barnen skulle titta med mig men det blev bara jag som blev sittandes.
Sen tog vi bilen upp till Maxi för att lämna in dagens stryktips.
Efter en stund åkte jag och gurra hem medan Anna, Jacke & svärmor stannade kvar för att shoppa, och då passade jag på att se 2 avsnitt till Macahan.
Ikväll blev det plockmat till kvällsmat och sedan tittade jag och killarna på Wild Kids och nu är det hockey, barnen är ute och leker med Ebba & Joel.
Sixten & elvis har tagit ett par bus rundor idag också, dom är hur sköna som helst att titta på.
Kan nog bli ett avsnitt till av Macahan innan man släcker ner gluggarna ikväll.

Fredag!

Idag sov vi alla längre än vanligt till och med Elvis sov till 09:15 så då tog jag honom en runda med killarna tog på sig sina kläder och cyklade till Sockerbagaren och Svens Livs för att handla frallor och lite nytt pålägg till oss.
Efter frukosten tog jag, Anna & Gurra bilen ner till Villab för att kolla på lite uterum, medan Jacob stannade hemma och lekte med Joel.
I efter middag tog jag med mig killarna till golfbanan igen 12 hål blev det idag, dom var riktigt taggade idag och spelade också mycket bättre än senast.
När vi kom hem var det dags för gräsklippning, Anna var iväg i boarp för att handla pantofflor tillsammans med svärmor.
Killarna hoppade upp på studsmattan en stund innan dom drog iväg för att leka med Joel igen och dom leker fortfarande, just nu är dom ute och cyklar.
Nu är grillen tänd så snart blir det mat och efter det så blir det hockeymatch Sverige - Lettland.
Just nu kom Sixten hit så nu är hundarna i full gång igen, Elvis har lärt sig att rövtacklas så Hugo får passa sig nästa gång dom träffas.
Idag har det varit kanon väder men det ska bli sämre i morgon, så då får det bli en slappardag framför tv:en.


Vem var det som kallade på oss, vi vill ju busa!



Idag blev det en runda på golfbanan för mig och killarna samt en hel del spring i äffärerna och letan efter golfprylar till killarna.
Men det blev bara golfhandskar, peggar, greenlagare och en hybrid som blev inhandlat.
Sen tog vi en runda på banan det blev bara 9 hål, det fick vara nog för Jacke hade ingen bra dag på banan, han har lite svårt för att lysna på vad man säger till honom.
Efter det tog vi en sväng upp till Maxi för att äta en korv, och där var killarna från antikrundan och värderade gammal bråte, sen drog vi ner till ulfåsa för att handla lite godis till barnen.
Nu leker killarna med Alma & Joel, och hundarna har busat som bilderna visar, fler nedan.
Ikväll blir det tacos tillsammans med Ulla & Stig sedan ska vi titta på hockey vm Sverige-Tjeckien.

Elvis & Sixten väntar på att få anfalla!


Sixten & yrvädret Elvis!


Långledig!

Nu ska det bli skönt att vara ledig några dagar, efter jobbet idag så var det hem och packa ihop inför resan till stugan, jag och barnen tillsammans med svärfar drog ner idag.
Men innan vi stack ner så var det golfträning i Lagan, men nu är vi på plats och har tryck i oss varsin burgare från Mc.
Jag sitter nu och tittar på USA-Finland medan barnen var trötta så dom sover, lillis ville att USA skulle åka ur men jag tror att jag skiter i vilket lag som åker ner till kval och vilken som går vidare, för jag håller på Sverige.
I morgon kommer Anna & svärmor ner, så då ska jag ha förberett tacos.
Tillåter vädret så ska jag och killarna gå en sväng på golfbanan i morgon, annars så blir det sortering av hockeykort och kanske ett avsnitt av Familjen Machaan.

Hälleforsnäs

Tyvärr så var speedmullern som fanns i Hälleforsnäs på tok för stor för oss i Ljungby och för gammal också för den delen, vi skulle tittat på en 60:a men det fanns ingen när vi kom upp så det blev en snabb sväng i på en klädaffär som låg väg i väg med bruket och där gick man loss kläder för över 2000 tusen till barnen.
Men vi får ta nya tag i nästa vecka för då drar vi ner till Polen för att titta på några blandare.
Barnen är nu iväg och tränar fotboll och i morgon efter golfträningen så sticker vi till Skummeslöv och det ska bli skönt.

Arbete!

Idag har det bara varit slit och släp, först på gjuteriet sedan hemma.
Jag har krabbat utomhus med förberedelserna innan målaren kommer till helgen och Anna har hållt på för fult inne.
Jacke följde med Gustav L hem efter skolan och gurra hade Boris här, även Vicke och Hanna S har varit här.
I morgon sticker jag och Magnus till Hälleforsnäs för att titta på en speedmuller 60 nu får vi hoppas att den är i vettigt skick.

Lugn dag!

Ännu en dag då vi har tagit det lungt, Anna stack iväg till jobbet vid 7 medan jag och barnen låg och sov.
Jacke skulle spelat fotboll i Växjö idag men kände inte sig riktigt pigg då han vaknade så han stannade hemma, men han är piggare nu och det är skönt.
Gurra stack ner till Lagavallen vid 10:30 för att titta på sitt lag när dom mötte Gislaved han själv stod över denna match, och det blev förlust med 1-6 för killarna.
Jag själv har plockat och städat i trädgården samt kört ut mossa gti, nu i eftermiddag har jag följt tipset Gurra & Jacke satte varsin 10:a medans mitt gick åt pipan men topptipset satt i alla fall.
Ikväll blir det hockey match Norge-Sverige i VM.

Slappar lördag!

Idag har man inte gjort många knop, dagen började med en stadig frukost sen kom John som skulle tvätta huset innan han ska måla.
När vi hade fått i oss frukosten så tog vi bilen upp till målarfirman för att bestämma färg till huset på vägen mötte vi plogmannen Sjöholm som skulle till sportaffären, när vi hade valt färg drog vi till Citygross för att lämna in tips och handla till kvällsmaten och när vi kom hem så slappade vi.
I kväll när vi satt och slappade framför tv:en så knackade Karlssons på och kom in för att ta en lite wirre och en öl samt att det blev en hel del skit prat, men det är alltid lika trevligt när Sussi & Håkan kommer förbi.
Nu ska jag slappa igen, kan det vara Lillis S som har smittat dig & mig Håkan.

Go fredag!

Idag blev det kortdag på jobbet stack hem redan vid 12, när jag kom hem så städade jag huset.
Tomas var här idag och gjorde färdigt trallgolvet och i morgon kommer John och tvättar huset.
Och sen ska det målas helgen efter det.
Efter städningen så drog jag ut på golfbanan med Dennis L & Jonas S (Håkan J fegade ur) och man kunde valt en bättre dag att gå ut på för fy f.. vad det blåste men vi hade ändå en trevlig stund för oss själva, för där var inte många andra som hade trotsatt vind gudarna för att spela och det är helt förståligt.
Jonas gick bra till dom sista två hålen för där rasade han ihop och streckade, och som vanligt var man bäst när det gällde och vann sista hålet och det måste väll ändå vara det man ska vinna.
Nu ska vi snart hämta pizza och sen blir det Talang blandat med Så ska det låta i talang pauserna.

Torsdag!

Idag har det varit en lugn dag efter jobbet, när jag hade slutat idag så skulle jag till tandläkaren och som vanligt var det inga hål och det är snusets förtjänst enligt tandläkaren.
Anna och killarna stack upp till Intersport för att kolla på skor och kläder efter skolan och efter det så gick dom till Mc Donalds sen skulle båda träna fotboll så då stack jag och Anna upp till Kenneth på City Gross och tog en kopp kaffe och ett par räkmackor det blev även ett par korvar med bröd.

Nu blir det kudden..


Golf!

Idag ska killarna börja en kurs i golf på Lagans GK, så nu hoppas jag att dom gillar detta för då kan jag komma igång med mitt eget spel också, för det var ett tag sedan jag höll i klubborna.
Annars så kommer det inte att hända mycket mer idag mer än att jag ska försöka hålla mig vaken för att titta på Man C-Tottenham ikväll, tro det eller ej men ikväll håller jag på Tottenham för jag önksar inte Man C något gott alls.

Lite skoj

En kille spelade golf en dag och tappade räkningen. Han såg en dam strax framför och gick fram till henne och frågade Ursäkta, kan du hjälpa mig? Jag vet inte vid vilket hål jag är".

Hon svarade honom "Du är ett hål bakom mig. Jag är på sjunde - du är på sjätte."

Han tackade henne och fortsatte spela. Några hål senare hade han återigen tappat räkningen.

Han såg samma dam och gick fram till henne något generad.

"Ursäkta att jag stör igen men jag har tappat räkningen igen, kan du vara vänlig och tala om vilket hål jag är vid?"

Hon svarade "Du är ett hål bakom mig". Jag är på fjortonde - du är på trettonde.

"

Återigen tackade han henne och fortsatte spela. När han spelat klart såg han henne i klubbhuset. Han gick fram och frågade om han fick bjuda på en drink

som

tack för hjälpen.

Hon tackade ja. Medans de drack frågade han vad hon sysslade med när hon inte spelade golf.

Hon sa "Jag är försäljare"

Han svarade "Du skojar - det är jag med. Vad säljer du?".

Hon svarade "Det är för genant för att tala om", men efter att han insisterat på att få veta gav hon med sig.

"Du lovar att inte skratta?"

"Jadå, jag lovar"

"Jag säljer tamponger"

Mannen föll omkull på golvet - storskrattandes..

"Du lovade att du inte skulle skratta!"

"Jag är hemskt ledsen men jag rår inte för det. Jag säljer toalettpapper - så jag är fortfarande ett hål bakom dig"


Lite fräckisar !!!!

 ANNONS GÄLLANDE GYNEKOLOG-ASSISTENT
En man går till arbetsförmedlingen i Göteborg, när han råkar se en lapp om ett jobb på annonstavlan på väggen angående att bli "Gynekolog-Assistent".

Klart intresserad stövlar han fram till tjänstemannen, och ber:

- Kan du ger mig lite detaljer om det där jobbet? och så pekar han på väggen och annonstavlan.

Tjänstemannen tar fram jobbfilen och säger:
- Jaha, jobbet innefattar att göra damerna klara för gynekologundersökningen.
- Du skall hjälpa dem att ta av deras underkläder, lägga dem på britsen och försiktigt tvätta deras "privata delar". Sedan skall du applicera raklödder och sakta, sakta raka bort håret därnere. Och till sist skall du gnida in olja på de ställen du behandlat, så hon är klar för själva gynekologundersökningen.

- Lönen är 34 000: - i månaden men om du vill söka måste åka till Helsingborg, det är 230 km söder om Göteborg.
 - Mannen säger då:
- Oh, så jobbet är i Helsingborg alltså?
- Nej, svarar tjänstemannen, det är där som slutet på kön är just nu!


Storasyster….
Lille Per går sitt första år i lågstadiet och har en ruggigt snygg syster som går i 9:an.
En dag skulle Per ta sig en dusch och syrran kom ut ur duschen med handduken svept runt om sig.
- Syrran. Du kan väl ta av dig handduken...
- Nämen Per! Vad är det du säger. Du har väl sett mig naken förut?
- Snälla Snälla Snälla...
Efter mycket tjat:
- Okey då.
Syrran tog av sig handduken och visade upp sig i hela sin härlighet.
Per såg först mycket nervös ut, men drog efter ett tag en lättnadens suck och sa:
- Pfiuuhhh. Roger i min klass sa till mig att du hade fått kuk i helgen!

På tal om påsk!

En pappa frågar sin 10åriga son om han kan något om ”blommor o bin”

- Jag vill inte veta, svarar sonen och börjar storgråta.

- Lova mig att du aldrig kommer att berätta för mig, snyftar han fram.

Pappan blir väldigt konfunderad och frågar sonen vad som står på.

- Men pappa, säger sonen.

- När jag var 6år fick jag höra – DETFINNS INGEN TOMTE-talet. När jag var 7år fick jag höra:

DET FINNS INGEN PÅSKHARE-talet.

- Om du nu ska berätta för mig att vuxna inte knullar på riktigt, så har jag inget kvar att leva för……

Motormagasinet har ordet!

1.    Den bästa motorn i världen är vaginan!

2.   Den startar med ett finger

3.   Den är självsmörjande.

4.   Den klarar av alla typer av kolvar.

5.   Den byter själv olja var fjärde vecka.

6.   Det är bara så synd att styrsystemet är så jävla komplicerat…

?????

Vad får man om man korsar PMS med GPS?

Jo!!!!!!

En förbannad kärring som hittar dig överallt!

Människans bästa vän??

En deppad man kommer in på baren och beställer en dubbel whiskey.
Bartendern frågar honom vad som hänt, och mannen berättar att han kom hem och fann sin hustru i sängen med hans bästa vän.
"Vad gjorde du då?" frågade bartendern.
"Jag sparkade ut henne från huset och bad henne dra dit pepparn växer,"
svarade mannen.
"Och vad gjorde du med din bästa vän?"
"Jag tog ut honom i trädgården och sa 'Stygg hund, sty-y-y-gg hund!"

Den ”första” färden!

Spermien Malcolm var riktigt sugen på att vinna sitt " lopp". Så han tränade flera timmar om dagen, läste mycket teori & så studerade han kartböcker. Malcolm var i kanonform på den STORA dagen. Så gick startskottet & han fick en bra start. Efter tio minuter så hade han ruskat av sig de andra. Men efter en tid så kände han inte igen sig. Malcolm var vilse. Lite längre fram såg han några stycken. Han tänkte att det var bäst att fråga efter vägen.
- Vart ligger ägget?
- Det vet inte vi, vi e tandtroll !


Historia!

 
Det var en finne, en svenne och en norrbagge som gick på en porrklubb. Där var det en tjej som började att strippa, för att senare dansa helt naken.
 
Hon dansade sensuellt med musen alldeles framför ansiktet på finnen.
 
Han tänkte, vad skall jag göra nu?
 
Men han tog fram en femhundring, rullade ihop den och stoppade in den i strippans mus.
 
Sedan kom strippan till svensken.
 
Han ville inte vara sämre, så han rulla ihop en tusenlapp och stoppad in den på samma sätt.
 
Därefter fortsatte strippan till norrbaggen, men istället vände hon baken till.
 
Norrbaggen funderade en stund, sedan tog han fram sitt bankomatkort, drog det i skåran och plockade ut femtonhundra kronor...

Historia

En äldre man sitter på en parkbänk i staden när en ung man med spikrakt uppststående hår kommer och sätter sig bredvid. Killens hår är gult och grönt med orange och lila strimmor
och  ögonen är svarta av makeup. Den äldre mannen stirrar intensivt på den unge mannen i flera minuter. Efter ett tag blir punkaren smått irriterad på den gamle mannens gloende så han utbrister: Ha'ru aldri' gjort n?' urflippat i ditt sketna liv?

Den gamle mannen tänker efter en stund och svarar sen, Jo det har jag faktiskt... En gång blev jag riktigt full och satte på en papegoja. Och nu sitter jag här och undrar om du möjligtvis
 är min son...


Måndag igen!

Idag blev det lite stressigt efter jobbet, hem som f.. för att lasta av allt grus från släpet sedan lasta på skit som skulle till tippen och upp med det, och efter det så var det grävning som gällde där den nya altanen ska stå.
Sen stack jag ner till jobbet för att duscha och sen snabbt som f.. hem igen för att äta och sen bar det av till ryttarvallen för att titta på Dennis Lundin och hans KF Omen, men det var nog inget gott omen att jag var där för dom förlorade med 1-2.
Har väll sett bättre fotboll i mina dar, men det ryckte allt lite i benen men längre än så kommer man inte för jag fick kramp varje gång bollen närmade sig sidlinjen där jag stod.

Fotboll

Idag blev det tidig hemresa från Skummeslöv för Gustaf skulle spela bortamatch i Landeryd och jag skulle köra.
Killarna gjorde en riktigt bra match men det blev förlust med 4-1, Gustaf gjorde en bra match men brännde ett läge som han sätter 7 dagar i veckan annars, men han fick lite för bråttom och träffade bara med tåspetsen.

Lördag

Idag blev det gräsklippning efter  frukosten.
Anna och svärmor drog till Hasses lada för att handla potäter och jag och barnen drog för att lämna in veckans tips och handlade lite godis i Ulfåsa efter gräsklippningen.
Så nu blir det en tidning på soffan och sedan Man C-Aston V vid 13:45.

RSS 2.0