Lat!

Lat har jag blivit med skrivandet men det är just inte så mycket mer än jobb som gäller, och där emellan köra barnen till träning och matcher.
I lördags hade Gurra match hemma mot Öjaby där det blev en tung förlust med 2-4, men detta var en match dom lika gärna kunnat vinna.
Sen gjorde vi inte så mycket mer, Jacke var med agge och jag och gurra slappade hemma.
Söndagen så tränade först Jacke innebandy och sedan hade Gustaf golfträning medan jag gick på hockey, och vilken hockey det blev.
Troja spelade som krattor och låg under med 1-3 efter två perioder och målet dom gjorde var en ren slump men det vände matchbilden, för i tredje vände matchen helt och Troja vann med 5-4 trots en ursel domare.

Sen kväll!

Idag när jag var påväg hem ifrån jobbet så ringde telefonen och då hade en pendelslipmaskien stannat, så det blev en lång kväll på jobbet, var hemma vid halv elva.
Så det blev inte mycket gjort denna dag utanför stålets portar.
Måndagen kom jag hem i tid, men det var stirrigt i alla fall.
Jacke skulle hämtas vid kvart över sex på efter hans friidrottsträning och då skulle han hem och duscha snabbt och under tiden hämtade jag Gurra & Bugget som hade tränat innebandy och efter det var det hockey i hovet.
Men där blev det en rolig tillställning, vinst mot Malmö med 2-1 och det var helt rättvist.
Vi har fått en grym målvakt.

Söndag med vinst!

Idag är det en slappar dag för mig medan Anna jobbar som vanligt, Gustaf har varit i Skillingaryd och spelat innebandy och idag blev det vinst med 4-2 och Gustaf gjorde 2 av dessa målen.
Jacke har haft träning idag, men anars inte gjort någon speciellt.

Nära skjuter

Idag har jag och mogge haft ett tips ihop och det var nära men inte riktigt bra ändå, vi satt med 11rätt när det var 5 minuter kvar och bara 2 mål i rätt kasse behlövdes men det sket sig som vanligt.
Gårdagen bestod av jobb på arbetet och sedan jobb hemma och efter det var jag och Gustaf på hockey, och där fick vi se våran nya målvakt brilljera han var grym helt enkelt. 
Håll nollan i morgon med Saaaaaaattttttoooooooossssssrrriiiiii.

Onsdag & torsdag!

Varannandags skrivning just nu, men igår hann jag inte med att skriva för jag kom inte ifrån jobbet när jag skulle det var precis jag han ner till hockeyn, som man i och för sig kunde varit utan om det inte vore för PJ som var lysande.
Och efter hockeyn som jag lämnade i förtid, blev det Leeds - Arsenal ifrån FA-cupen där vi tog en stabil seger.
Idag var det lugnare på jobbet var hemma redan vid kvart över fem och det hör inte till vanligheten nu för tiden.
Gurra har varit med Bugget idag och nu är han och träna, medan Jacke har varit med agge.

Måndag & tisdag!

Måndagen bestod mest av arbete, blev upp ringd som vanligt tidigt som fan och fick dra på mig kläderna och åka ner till jobbet och sedan hem och fixa frukosten och borsta tänderna.
På kvällen blev det tv och handbollsmatchen mellan Sverige och Sydkorea och sedan kudden.
Idag var det lungt på jobbet, och när jag slutade drog jag ner till friidrottsträningen som Jacke vill prova på igen och ikväll blir det handboll igen Sverige-Argentina.

Säsongens bästa

Match gjorde killarna i P98:laget idag trots förlust med 2-1 mot suveräna serieledarna Alvesta, har inte varit så nervös på länge dom kämpade och stod upp för varandra på ett magnifikt sätt hela matchen,nästa match vinner dom om dom fortsätter på detta vis.
Efter matchen stannde vi kvar för att titta på F98 som krossade Växjö med 9-4, sen drog vi hem och åt middag innan det var dax för Jackes träning där även Erik K var med för dagen, Jacke & Erik skulle vara efter träningen.
Och under tiden var Håkan & Sussie här och tjabbe lite skit och drack kaffe.

Rensning

Idag började dagen med en god frukost sedan var det storstädning av en garderob på övervåningen och det blev 4 sopsäckar med kläder som ska skickas vidare, man är som en ekorre allt ska sparas.
Sen drog vi upp till city gross för att lämna in tips och handla det som fattades i innebandylådan, vi intog även luchen där.
När vi kom hem så slappade jag en stund innan Anna fick upp mig för fortsatt rensning och städning av huset.
Sen tittade jag och gurra på West Ham-Arsenal och det blev en enkel seger 0-3.
Sen blev det Tacopaj och nu sitter vi och tittar på fångarna på fortet.
I morgon spelar gurra match i sunnerbohallen kl 11:00 så kom och titta.

West Ham - Arsenal Stream

http://www.tvoo.eu/ch1.html

Torsdag

Jobb och åter jobb i morse ringde telefonen tidigt som fan igen och då var det bara att dra på sig byxorna och åka ner, hem ifrån jobbet vid sex ikväll satte mig i soffan en halvtimme innan det bar ner till Gustafs tränign där vi även skule ha möte om cuper och nattjobbet på Jysk.
Har nu ätit lite kvällsmat och ska titta på Handboll, Sverige - Chile, sen ska jag sova gott hela natten hoppas jag.

Ipswich-Arsenal Stream

http://www.tvoo.eu/ch1.html

http://www.vipcanals.net/ch1.html

http://nutjobtv.yolasite.com/

Tisdag

Så var det igång igen, läxor i massor lärarna verkar tro att vi föräldrar har hur mycket tid som helst över på kvällarna.
Gurra är iväg och tränar nu så jag ska snart sticka och hämta honom, på jobbet idag flöt det på som det skulle inga stora beskymmer, men så är väll farligt att säga för då brakar det väll helvetet lös i morgon.

Söndag

Idag drog vi till olofström för att följa jackes innebandylag, det blev två tunga förluster men Jacke fick sätta en balja i alla fall.
Sen var vi på hockey i hovet och även där blev det förlust mot Mora, så det var en tung dag idag.

Firat

Idag har vi varit och firat farfar som fyllde 66 i onsdags men då var vi i stugan, vi åt en suverän plankstek från Charlies.
Ringde även upp Sohlbergs gänget som är i Sälen just nu, men fick inte ut så mycket av samtalet för dom var allt annat än n......
I morgon ska Gustaf till Värnamo och spela match men jag får stanna hemma för Jacke vill inte åka med och Anna jobbar och den killen vågar man inte lämna ensam 5 minuter.

Torsdag

Har nu haft en slappar morgon vid havet, var ute med Elvis vid halv åtta har sedan mest legat i soffan och slappat och tittat på tv.
I eftermiddag ska vi åka upp till Maxi för att se om vi kan göra några fynd, vi hade tänkt att åka till Väla men vädret är för dåligt.
Troja tog igår på nytt en riktigt skön seger, synd bara att man missade den.
Tyvärr så lyckades inte Arsenal slå Man C trots att man var helt överlägsna av det jag såg, hade lite problem med mina streamer ett tag.

Arsenal-Man C

http://www.vipcanals.net/ch1.html

På väg

Nu är vi på väg till stugan övriga familjen är inne på Maxi och handlar medan jag och Elvis sitter i bilen på parkeringen och lyssnar på Troja-Tingsryd på webbradion och Troja gjorde precis 4-2 i powerplay, gött.

Tisdag

Och idag har det inte hänt mycket, först jobb sedan hämta Gurra från innbandyträningen och nu äta.
Men i morgon drar vi ner till stugan en sväng, ska bli riktigt skönt.

Måndag igen!

Så var det ny arbetsdag, dagen startade med att ett lager i en motor till en av våra elevatorer hade gått så därför blev det ett stillestånd på 3 timmar igen, och på nytt en bommad smälta.
Men sen gick det som tåget.
Efter arbetet hade jag lovat killarna att följa med dom ner till Telia så dom kunde få köpa var sin ny mobil, och det blev 2st Sony Ericsson X8:or inhandlade.
Sitter nu och väntar på att hockey:n från Canada ska börja, kom igen Sverige nu krossar vi Ryssarna.

Nyårsdagen

Ännu en slappar dag.
Idag har man inte gjort många knop, legat farmför tv:en och tittat på på skidor och sedan en fotboll.
Arsenal krossade Birmingham på borta plan, men varken Kalla eller Hellner kunde försvara sina platser från
gårdagen.
Tänker mest på GK som är oturs för följd just nu, men det bär en stark grabb så han är snart på benen igen
.


RSS 2.0