Midsommar

Så var det midsommar igen, sitter nu och väntar på att jacke ska ha duschat färdigt så att det kan bli min tur.
Men man lär få vänta en stund för han kommer som vanligt att tömma varmvattenberedaren.
Håkan, Anki, Jasse & Rikard skulle komma ner vid 12 tiden och då dra vi igång med aktiviteterna. öl och tävlingar.

Jobb & lite golf

Denna vecka har som vanligt bestått av en massa arbete, var hemma 22:30 i måndags men det spelar inte så stor roll när man är själv hemma ändå.
Tisdagen smet jag hem redan vid 15:00 för att gå en runda golf med Göran B & Eva, vi hade en riktigt trevlig runda ute i Lagan där Göran fick ihop 36 poäng, men jag och Eva var inte långt efter.
Idag onsdag sitter jag fortfarande kvar på jobbet i skrivande stund och gör nog så en bra stund till, men i morgon har jag sagt ifrån att jag sticker tidigt så då får någon annan ta och ställa upp.
Ser fram emot midsommar nu, var ett tag sedan man tog en kall med Håkan & Anki, även Jasmine & Rikard kommer att vara med en stund på fredagen innan dom troligtvis drar in till Båstad eller kanske Mellbys reservcamping, vem vet.

Helg vid havet!

Så har vi varit i stugan igen, kom ner sent i fredags och lördagen var vi i Hyllinge och handlade var även hos en poolleverantör som ska komma upp och ge oss en offert.
Idag har vi klippt gräs och pillat lite i trädgården.
Nu är jag hemma själv, Anna har semester denna vecka så hon och killarna stannade kvar.

Vinnare!

Precis som jag sa så spöade jag skiten ur Sohlbergs gubbarna, inför sista hade jag 32 poäng och Dennis 29, Görgen var en bit efter med 24, så om jag streckade sista och Dennis slog en birdies så skulle Dennis gå förbi mig så chansen var inte stor för grabben.
Men för skojs skull så slog jag två out så han fick chansen, men som jag visste så tog han inte den utan darrade till på chippen i på green.
Men vi hade en kanon trevlig runda, och jag gör gärna om den.

Golf!

Efter ny tuff vecka på jobbet med en massa trasiga maskiner och långa kvällar, så blir det nu en golfrunda i Alvesta med Görgen & Dennis från Sohlbergs.
Tror jag ska spöa skiten ur dom, för jag känner mig riktigt på hugget trots att det är första rundan för året.
När jag kommer hem i eftermiddag så dra vi ner till stuga, Anna och barnen stannar hela nästa vecka medan jag åker hem och jobbar.

Det blev en tuff natt!

Som jag trodde så blev det en lång natt på gjuteriet, var hemma 09:30 på fredags förmiddagen och då var man rätt slut och det satt i hela helgen.
I lördags var vi på kalas hos mogge som fyllde år, det blev god mat och dryck samt trevligt sällskap, kung sutarn är alltid lika rolig att tjata med.
I söndags blev det en sväng med Slavko & Boris till korthålsbana i Lagan, men killarna hade inte någon lysande dag.
Sen var det en slappar dag, lite gräsklippning på kvällen.

Natt på jobbet!

Efter ett jätte haveri på en av våra formmaskiner så blir det nog att tillbringa natten på jobbet, men än så länge flyter det på någorlunda.
Men jag hade ikväll tänkt åka med barnen till deras golfträning och själv knalla runt 9 hål, men det sket sig.

Vilken helg!

Det har varit, på gränsen till för varmt i måndags 29 i skuggan efter att man hade bränt sönder sig i söndags när mogge & Nellie kom på besök.
Helgerna går bara för fort, det är det största problemet tycker jag.
Killarna var med grannbarnen hela helgen, bad i pool och havet och studsmatta hela tiden.
Hade Vicki Jonsson hemma igår och hon berättade att hon ska vara utmanare i Gladiatorerna på fredag i Karlstad och hon undrade om vi ville komma upp för hon hade biljetter, men denna helgen var det svårt att få till det, så vi hoppas att hon går vidare så vi kan åka upp nästa helg istället.

Årets första dopp!20 grader i poolen när vi kom ner så det gick inte hindra killarna från att hoppa i.

Ett gott skratt förlänger livet!.

En morgon när prästen skulle gå till jobbet hittade han en DÖD GRIS på sidan av vägen. Han ringde polisen och berättade om den döda grisen. Då sa polisen: - jag trodde ni tog hand om de döda? Prästen svarade: - Ja det gör vi, men vi ringer alltid de anhöriga först. ;-))+++++++++++


En passagerare knackade försiktigt på taxichaufförens axel. Taxichauffören kissar i brallan, tappar kontrollen och stannade millimeter från att krascha ett skylt fönster. - Wow, du är ju helt galen! Jag knackade ju bara lite försiktigt. - ledsen, första dagen på jobbet. Har kört likbil i 20 år.

+++++++++++++++++


Rörmokaren ringde flera gånger på dörren, men ingen öppnade. Precis när han tittade genom brevinkastet, så gick kvinnan fram till dörren naken, o tittade genom tittögat för att se vem det var. Då hör hon rörmokaren genom brevinkastet, hej krulltott har du mamma hemma?

++++++++++++++

En uppgiven man sade:
Man skulle ha varit dammsugare. Då hade man blivit tagen på slangen,
fått påsen tömd och blivit utlånad till grannkärringen.

++++++++++++

Blondinen och hennes kille var ute i skogen på långpromenad när hon plötsligt blev väldigt nödig. hon sprang bakom en buske o bajsade när hon plötsligt skrek, - Hjälp jag födde ett barn. Hennes kille kommer o tittar. - det är ett litet negerbarn säger hon, titta vilka små armar o ben. - Är du helt blåst... du har bara skitit på en stackars groda...

++++++++++++++++++
3 små råttor satt och skröt om sina bravader.
- Jag är så tuff att jag äter råttgift! Sa den förste.
- Det var väl inget, tyckte nr 2. Jag springer genom råttfällan flera gånger per dag. Förresten vart ska du? (Pekade på nr 3)
- Jag ska hem och sätta på katten igen!

+++++++++++++++++++

En arab står på balkongen och skakar frenetiskt dammet ur sin matta.
Då frågar en förbipasserande granne småleende:
- Vad händer Abdullah, startar den inte?

+++++++++++++++++

Doktorn konstaterade att den homosexuella patienten var Hiv-positiv och ordinerade en stor portion av ärtsoppa, bruna bönor och lavemang.
- Men hjälper det?
- Nä inte direkt, men det kanske får er att förstå vad arslet skall användas till..

+++++++++++++++++++++

Igår diskuterade jag och min fru om dödshjälp.
Jag sa till min fru om det händer mig, så tillåt inte att jag blir liggande raklång med näring från en flaska och stäng av apparaten som håller mig vid liv.
Då reste sig min fru och stängde av tv:n, kopplade ur datorn och hällde ur min öl.
Kvinnor är snabba att fatta livsviktiga beslut...

+++++++++++++++++++

Pappan till sonen:
- Snart kommer storken med ett litet syskon till dig.
Sonen:
- Jäkla pucko! Hela stan är full av brudar, och du sätter på en stork

+++++++++++++++++++

En blondin gick förbi en lyktstolpe, på den satt en lapp "Lägenhet uthyres" Blondinen började knacka på lyktstolpen samtidigt som en blond polis gick förbi.
- Vad gör du? sa polisen.
- Jag knackar på för de har en lägenhet till uthyrning, men ingen öppnar...?
- Va lustigt, sa polisen, för det lyser ju?!!

+++++++++++++++++

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder och sov med apor, Snövit bodde med sju män, Pippi blev jagad av polisen och Emil drack sig full i ung ålder! De var alla förebilder då jag växte upp, så var snäll och tänk på det istället för att klaga på mitt uppförande...

++++++++++++++++

Ett par kommer in till BB för att föda sitt efterlängtade barn.
Kvinnan visas in i ett förlossningsrum och ombeds ta plats i sängen.
Läkaren kommer in i rummet för att ta en första kontroll av läget och frågar henne:
- "Har slemproppen gått?"
- ... "Ja, men han skulle bara parkera bilen . . ."

RSS 2.0