120228

I lördags blev det montering av ny tv bänk till Gustaf och utkastning av av det gamla skrivbordet och ny har elektrikern varit där och dragit fram både antenn och ström.
Jacke var i Hovmantorp i lördags och spelade innebandymatch och det blev en ny vinst, denna gång med 10-3 och Jacke gjorde 2 mål så han var stolt som en tupp när han ringde hem.
Söndagen plockade vi lite gran med all möjlig bråte, måndagen blev det ett lass till bredemad så nu får jag snart in bilen i garaget.
Nu är det inte många dagar kvar innan vi drar på semester, fasen vad vi längtar.

Fredag igen!

Så var denna vecka till sin enda på arbetet igen tiden går fort när man har roligt.
I tisdags åkte vi hem från Skummeslöv men även denna dag han Anna med en shopping tur och denna dag var det i Båstad, hon sa i morse att hon inte vågat kolla på kontot efter veckans shopping äventyr och det förstår jag.
Onsdagen var killarna med farmor på Max och åt lunch och sedan var dom på biblioteket och lånade vasin bok.
Torsdagen var dom med grabbarna grus och fabbe på blåmesen hela dagen och på kvällen var wibbe, gk, & fabbe och badade.
Även idag skulle dom killarna träffas för att bada, och idag skulle jacke & Erik få följa med.

120220

Så var vi äntligen nere vid havet igen, kom ner igår kväll efter Gustafs innebandymatch där dom fick stryk mot Alvesta.
Idag har vi varit och handlat på Väla där vi gjorde en massa inköp, nya slalomskidor till Gustaf och Anna, Gustaf fick Salomonskidor 4000:- och pjäxor 1400:-, Anna fick Headskidor 4000:- och nya stavar 249:-, Jacke fick ryggskydd 399:- och stavar 399:-, men det ska säga att jag inte betalade dessa priser, precis som förra året när jag köpte till mig och Jacke så var det prutning som gällde och det gick riktigt bra, det är skitkul att att gå på Stadium och pruta det lyckas varje gång.
Men sen undrar jag vad Anna hade i dom andra 11 påsarna jag bar in när vi kom hem.
På vägen hem körde vi upp till Familia i Hyllingen och å på Kines & Thai resturangen och även där blev det lite shopping.
Nu blir det lite slapp framför tv:en.
Fick ett glatt besked från jobbet precis, Polackerna har nu fått ihop blandaren som gick sönder i torsdags.

Lite ledig!

Ska man vara några dagar nu, har tagit ledigt mån-tis nästa vecka så vi drar ner till havet i morgon men först ska båda killarna spela match i helgen, Jacob idag 14:30 hemma och Gustaf borta i morgon.
Måndagen ska det enligt Anna bli en storshoppar dag i Helsingborg, kläder, skidor, pjäxor, stavar, möbler, dataspel mm.

120216

Tyvärr fortfarande kvar på jobbet och vet inte när jag kommer hem idag, sitter och väntar på Hybe ska dyka upp ifrån Halmstad för vi har fått problem med MP060:an och det är inte kul när det nyaste vi har på jobbet börjar strula.
Gustaf hade huvudvärk efter skolan idag så han la sig och sov en stund men jag pratade med honom precis och nu var han piggare och vrålhungrig sa han, så det låter som ett bra tecken.
Jacke har tränat idag men han försökte komma undan, han sa att han hade ont i benen men han säkert bara lite lat.

120215

Måndagen var det läxläsning för Gustaf som har prov i veckan, tisdag musikprov och onsdag fysikprov, han kännde att det gick bra på musikprovet igår så det får vi hoppas.
På tisdagseftermiddagen/kvällen var var det först träning för jacke och sedan match för Gustafs lag mot tjejerna, och det blev vinst med 9-2 tror jag han sa, jag och Anna tittade bara på en period.
Idag är det träning igen för Gustaf medan jacke är träningsfri.

Helgen som gick!

Fredagen var lugn för min del förutom två uttryckning till jobbet på kvällen, var så satans förkyld.
Lördagen var det match för båda killarna och Gustafs lag vann över Moheda med 11-2 och äntligen fick Gustaf göra ett mål.
Jacke var i växjö och spelade oavgjort mot Vöikers.
Efter Gustafs match i lördags körde jag upp GK & Wibbe till myrebobacken där dom tillsammans med en massa kompisar i laget gjorde backen och på kvällen var det tacos hos fam Karlsson.
I söndags bar det åter igen upp till myrebobacken för killarna, jacke bommade ju skidåkningen på lördagen eftersom hans match var på eftermiddagen så han var sugen på att åka slalom igen.

Myrebobacken

Igår var det Myrebobacken för killarna tillsammans med en hel hög med kompisar, GK, Ville, Wibbe, Toft, Pedersen, Simon, Jacke, Elvira, Kajsa och dom hade haft en kanon kväll i backen som var i toppskick enligt killarna, Gustaf & Jacke längtar efter att få komma till Sälen nu det märks.
Jag själv har blivit så förbenat förkyld, men det går som väll över så småningom.

120209

Igår var det strul på jobbet precis hela jäkla dagen, det började med att vi la den första smältan i tunnor och sen hade dom ingen ny skänk färdig så den som skulle varit första kom inte ut förän 12:30 och den ska normalt vara ute vid 06:45 och som vanligt när jag skulle gå hem så krabbade det igen då det inte fanns någon skänk klar för morgondagen och dom är så trötta och orkar inte så jag fixade själv till en ny botten i skänken på ca 30 minuter, så jag blev lite sen hem.
Väl hemma så var det läxförhör inför Gustafs matteprov idag, och jag måste säga att men blir lite frusterad när man själv inte kan hjäpa till som man vill men det är en jävla matte där man ska räkna med x & y i olika former.
Och även här fortsatte strulet, vår äldsta kompressor slog bakut på oljan igen så då var det att få tag på en reperatör, men allt löste sig tillslut och idag när jag kom till jobbet flöt allt på som det skulle.
Sen körde jag Gustaf till träningen, när jag kom hem så var det förhöra jacke på veckans ord.
Sen blev det tv en stund, hämtning av Gustaf 21:00 och hem och lägga sig har blivit så satans förkyld.

120208

Måndagen var det bara läxläsning för killarna, så det var en lugn dag.
Tisdagen var det först läxor och sedan träning för båda killarna, för idag hade Gustaf historieprov.
Idag är det träning för Gustaf medan Jacke kan fortsätta med sina läxor och ta det lungt resten av kvällen.

Myrebobacken

Idag har killarna varit i myrebobacken och åkt slalom och dom tyckte att det var hur kul som helst, dom vill dit snart igen.
Satt hos mogge igår och smuttade på en whisky när telefonen ringde och det var securitas, vi hade haft inbrott på gjuteriet så det var bara att massa sig ner för att träffa polisen.
Jacke spelade innebandymatch igår mot Alvesta och det blev en ny förlust, stor som vanligt.

Helg!

Äntligen helg fy fasen va skönt, har varit en jobbig vecka på gjuteriet.
Igår var vi ute och avtackade tre gubbar som gick i pension under förra året, god mat på Charlies.
Ikväll blir det hockey på hovet Troja möter Rögle och ikväll måste det bli vinst om vi ska ha chans på 7:e platsen.
Men jag lurade alla om att Gustaf hade match i morgon, han står över denna match så ni kan stanna hemma.
Däremot så spelar jacke trots att han inte tränat i veckan, så då kan ni komma ner och titta.

Kallt!

Nu är det riktigt kallt ute, kylan biter i kinderna men jag älskar snö och lagom kyla, det blir så mycket ljusare ute med lite snö.
Igår var det träning för gurra och jacke skulle spelat match mot F99, men han har lite ont i halsen så han stod över.
Annars så hände det inte så mycket, var lite sen hem från jobbet så jag tog det lungt när jag kom hem.
Myrebobacken öppnar på lördag så då får vi se om killarna är sugna på slalom, inte helt omöjligt men båda har match på lördagen hemma så vi får se om dom hinner med det.

RSS 2.0