Igår & Idag

Igår var det arbete sen möte på skolan och sedan möte inför innebanndysäsongen och till slut fångarna på fortet.
Idag arbete, sedan resia för en beställning av resa, sedan möte med dammsugaren och där efter fångarna på fortet och nu sängen.
Jacke har lekt med Erik idag sedan var det fotbollsträning och även gurra har tränat fotboll.
Och i morgon är det golfträning, torsdag fotbollsträning för båda barnen, fredag match i Rydaholm och lördag match i Växjö det går i ett, man får nog snart sluta jobba för att hinna med.

Söndag är en vilodag

Säger di lärde, så det har jag tagit till mig.
Igår kom jag hem ifrån Skummeslöv och då var killarna här tillsammans med Boris, nä'r jag hade kört hem dom gamla så lagade jag lite mat till killarna innan jag satte mig för att titta på Blackburn-Arsenal men jag gled längre och längre ner i sängen så jag sommnade.
När Anna hade kommit hem ifår jobbet så lagade jag Tacos till oss, sen tog jag en sväng ner till mogge.
Idag har Gustaf spelat fotbollsmatch mot Smålandstena och det gick inget vidare.
Nu i eftermiddag har jag städat av altanen så nu blir det inte mer gjort idag.


Bra runda!

Idag blev det åter igen bara en halvdag på jobbet innan Jag, Dennis Lundin & Görgen Björknet från Sohlbergs drog ut på en runda golf i Alvesta och jag gjorde min bästa runda på säkert 10 år och kom ändå sist på 32 poäng dock samma resultat som Dennis men han har något lägre hcp än jag och vann gjorde Görgen på 36.
Efter arbetet så hämtade jag dom båda gamla (pappa & svärfar) och drog ner till havet, pappa skulle plantera lite och jag och svärfar behövde klippa våra gräsmattor.
Anna och barnen är hemma för Anna ska jobba i morgon och Jacke spelade fotbollsmatch ikväll, resultatet tar jag inte upp här för det gick inget vidare.
Nu ska jag titta lite på friidrott, sen ska jag sova känner mig ganska sliten.

Vinst!!!!

Blev det i fotbollen för Gustaf lag med 6-4 mot bolmsö, men det satt hårt åt Bolmsö hade tre i virket.
Annars så blev det inte mycket gjort igår, mogge kom upp så vi kollade in hösten resa till  waisenhaus strand ska försöka boka den på tisdag bestämmde vi.
Idag blir det halvdag på jobbet sen blir det golf med Görgen & Dennis från Sohlbergs i Alvesta och efter det drar jag ner själv till stugan för att klippa gräs och ta hand om solfångarna som har blåst ner enligt grannen.

Hinner

Jag hinner knappt skriva längre måste ta mig i kragen, men i tisdags var det arbete som vanligt och sedan föräldramöte på Astradskolan och när vi kom hem Fångarna på fortet som hela familjen sitter som klistrade framför tv:en för att se.
Även igår var det arbete och sedan golfträning för killarna så då passade jag och P lillis S att gå några hål när barnen tränade.
Idag har Gustaf match i fotbollen så då är ni välkomna 17:15 mot Bolmsö.
Datum: 2010-08-26 
Dag: Torsdag 
Tid: 17.15 

Fiske

I söndags eftermiddag stack jag och Gurra ut till bräkentorp för att fiska lite och det blev en del abbore och några mört, tyvärr inget ätbart men i alla fall napp.
Igår efter jobbet stack ut med Emeric, Rune & Bernt till golfbanan för att gå nio hål och spelade som en kratta igen.
Efter golfen var det möte med innebandyn, och sedan var det gonatt.
Gustaf & Jacob började skolan igen gustaf har nu bytt skola till Astrad och han tyckte det var roligt lika så Jacke kom hem med ett leende på läpparna men lika förvirrad som vanligt när jag frågade honom om han hade fått några läxor, vet inte, jo förresten vi fick nog en läxa i Danska.
 

Hemma igen

Efter Hölminge, när vi kom ut till Håkan & Anki igår sått satt vi bara och tjabbade skit en stund innan maten.
Sen fick vi för oss att vi skulle ta båten en sväng för att fiska och vi han upp till Tannåker bron och slänga i innan regnet stod som spö i backen så det var bara till att dra hem igen.
Så det blev en lugn kväll framför tv:en.
Nu ska jag skjutsa Jacke ner till Lagavallen för han har fotbollsmatch vi 10:30 mot Öster.

Tillbaka

Så var man tillbaka vid datorn igen, i tordags stack vi ner till stan på kvällen för att äta en bit mat tillsammans med Fam Karlsson och det var både bra mat och sällskap.
Igår var vi nere på karnevalen tillsammans med Håkan & Anki och efter karnevalståget så åt vi en bit mat på Charlies och jag åt för mycket som vanlit, för när jag hade ätit upp min plankstek så drog jag i mig en halv pizza så jag måde skit ett par timmar, att man aldrig lär sig.
Idag ska vi ut till till Håkan & Ankis stuga i Hölminge, så då blir det väll ännu mer god mat och öl.
Jag hoppas att vädret är bra så vi kan ta en tur på bolmen med deras båt, ses vi där ute Fam Karlsson???.

Trögt!

Går det med skrivandet för tillfället.
Men jag har inte hunnit dom sista dagarna för det har bara varit arbete och körande på barn.
I tisdags efter jobbet så körde jag P98 till Gislaved där dom skulle spela fotboll, det blev förlust men dom gjorde en bra match och Gustaf sitt första mål för säsongen.
Och igår var det ut till Lagan för golfträning direkt efter jobbets slut, jag tänkte springa runt pay & play men hann bara halvvägs innan regnet öste ner så jag fick snällt lomma tillbaka.
Men det gjorde inget för när jag stod där och tjabbade med Göran Björnqvist så kom vi fram till att hans bror hade glofklubbor till Gustaf så nu slipper jag leta längre.
Ikväll blir det en sväng på stan.

Måndag

Och så var man hemma i Ljungby igen och tillbaka i vardagen på riktigt.
Efter arbets dagens slut så körde jag en sväng till tippen och sedan vidare till badet där Anna var med barnen en sväng.
Sen drog jag och Håkan ut till golfbanan för att spela 9 hål och idag var det riktigt kul, för jag sköt 20 poäng måste vara min bästa score på 10 år.
Så det måste vi göra om Johansson.

Sista skriket vid havet

För i morgon bär det av hem till Ljungby igen.
Efter frukosten idag så tog jag och Gustaf bilen ner till Ängelholm för att försöka hitta varsin driver men vi hittade inget som passade och gubben i Laholm svarade inte i telefonen så vi blev utan.
Har nu suttit och tittat på fotboll först Tottenham-Man C och nu en halvlek mellan Aston Villa-West Ham och jag måste säga att Bottenham såg riktigt bra ut idag det var nästan synd om dom att dom inte fick bollen, men så är det.
Nu ska vi snart dra ner till Strandpensionatet för att äta en god bit mad och dricka något lika gott.

Fredag vid havet!

Det var härligt att vakna upp vid havet igen, och vi hade sovmorgon.
När vi hade ätit fukost så åkte vi in till Laholm för att titta på nya golfklubbor till Gustaf hos en gubbe som bygger klubborna så dom passar en själv, men det var inte billigt.
Men jag tror att vi åker upp i morgon igen och köper en driver till Gustaf så få han ha kvar järnklubborna 1 år till.
Sen drog vi ner till Danmark och Helsingör för att shoppa lite och bara strosa runt på stan, och nu har vi ätit lite hemlagad pizza och ska sedan titta på friidrotten på tv4.

Äntligen!

Så var man tillbaka vid havet igen, har varit en tråkig vecka utan barn och fru hemma.
Barnen var glada när jag kom ner och även Elvis, det var mer frågetecken från frugan som säkert tyckt att det varit rätt lungt här utan mig.
Nu blir det sängen!.

Snart helg igen!

Jag tar ledigt på fredag för att kunna tillbringa en sista långhelg med familjen i Skummeslöv.
Idag blev det 9 hål tillsammans med Bernt efter jobbet och jag tycker för första gången på många år att det är roligt med golf igen.
Övriga familjen har idag varit i Ullared och handlat, första gången för barnen.
Sitter nu och tittar på Sverige - Skottland och det ser riktigt lovande ut tycker jag.


Tungt

Idag har det varit en tung dag både på jobbet och nu hemma ikväll, för jag har ont i hela kroppen efter gårdagens golfrunda.
När jag kom hem idag så hämtade jag det sista till altanen och sedan blev det gräsklippning innan jag beställde en LIF med extra som lätt slank ner, och sedan vilade jag en stund innan allsången började så där sitter jag nu och glor på Orup.
Familjen har idag kräftskiva i Skummeslöv, Hasse A kom ner med nyfångade kräftor idag så det kalaset bommar man.


Arbete

Så har man börjat jobba igen idag blev det jobb från 05:00 till 16:00 så det var ingen mjuk start men ändå skönt att vara igång igen.
Efter jobbet drog jag och Dennis Lundin ut till Lagan för 18 hål och det går bättre och bättre.
Anna och barnen är kvar i stugan så vad dom håller på med har jag ingen aning om, men dom snackade om att åka till Ullared i veckan för det ser barnen fram emot.

Agge, Jacke, Wibbe & Bugget i havet.



Idag tog vi en sväng till golfbanan så killarna fick slå ett par hinkar var och efter det så drog vi ner till stranden.
När vi kom upp så hoppade dom i poolen igen och nu är dom iväg på en tipspromenad.

Mer bilder nedan!

Nyvakna killar


Kärlek på fäladsvägen


Bad killar!


Väntan

Killarna har längtat och väntat på att deras bästisar skulle komma ner och nu är väntan äntligen över för Boris & Agge är på plats.
Så fort dom kom ner så tog Jacke med sig Agge på en cykel tur och Wibbe & Bugget tog sig ett dopp i poolen.
Sen var det lite tv spel för dom stora och dom små låste in sig på sitt rum innan dom drog bort till svens livs för att handla lite godis och då tog dom stora killarna en cykel tur ner till stranden.
Sen åt vi tacos och sedan blev det bad igen för alla killarna och även jag hoppade i med dom.
Nu leker dom med grannarna på ängen och jag och Anna tittar på DN galan.
Har tagit lite bilder som jag lägger ut i morgon, och Slavko du ska få bilderna du ville ha jag lägger dom på ett usb till er.

Torsdag

Idag har vi tagit det rätt lungt jag och killarna, efter frukosten tittade killarna på tv en stund medan jag läste lite.
Sen tog vi bilen upp till Mellby för att spela fotbollsgolf men när vi kom dit och såg hur banan såg ut vände vi hem igen för det såg piss tråkigt ut.
När vi kom hem så klippte jag gräset och sedan lagade jag middag till oss och svärfar, efter det tog vi varsin GT jag och svärfar.
Sen har jag krabbat lite med poolen och nu har killarna cyklat för att spela minigolf medan jag ska fortsätta läsa.

Mer

Var tvungen att skriva lite till för det blev inte bara Östra Karup utan även en sväng in till Båstad där vi intog lunchen och gick och tittade på båtarna.
Sen drog vi hem till stugan för att bada, sen tog jag bilen upp till Maxi och fiskbilen för att inhandla färska räkor till kvällens sallad (349:- kg) och eftersom det inte fanns mer är ett halvt kilo kvar fick jag även köpa havskräftor, så nu har jag fixat salladen så snart ska vi äta.

Björk

Nu har vi ätit frukost och sedan blev det tidningen i en timme innan jag gav mig på björken, så nu är den nyklippt och fin, var sedan tvungen att slänga mig i poolen för jag var genom svett.
Om en stund ska vi dra till Östra Karup för shopping.

Tisdag!

Idag åkte Anna hem till Ljungby för i morgon ska hon börja jobba så nu är jag och pojkarna själva tills på fredag då hon kommer tillbaka och har då med sig både Boris & Agge så killarna får varsin kompis över helgen.
När Anna hade åkt hem så tog vi bilen upp till Maxi för att handla lite inför kvällen sen åkte vi hem och gick en sväng med Elvis innan vi drog till golfbanan i Mellby och nu har vi tittat på allsång och ätit lite grillad kyckling.

Utflykt!

Idag blev det en tur med bilen med första stopp i Ängelholm och därefter vidare ner till Höganäs för att gå i affärer några timmar sen drog vi vidare till Mölle och där var det vackert.
Sen körde vi upp till Ängemholm igen för att gå på Dormy & Maxi.
Och nu har jag precis tänt grillen.

Är man olydig så



Så åker man i poolen och det hade barnen varit så jag slängde i dom och även jag själv hade varit dum så jag kastade i mig själv också.

Besök!

Idag fick vi besök av farmor som ska vara hos oss ett par dagar, killarna har varit på minigolfbanan tillsammans med Ebba nu ikväll och vi andra har inte gjort något som vanligt.
Nu ska jag titta på Längs & höjdhopp i friidrotts em och ta en kall.

RSS 2.0