Arsenal-Birmingham stream.

http://www.quiroz-solutions.com/

http://www.hdfutbol.net/

Gå ut!

Ja, det ska vi göra idag tillsammans med våra goa vänner Håkan & Anki.
Först blir det en bit mat på Charlie, sedan är det tänkt att vi ska dra vidare ner till godsmagasinet där det är rockfest.
Farfar ska vara hos barnen ikväll så dom slipper sitta ensamma, så han får ta lördagsgroggen hos oss tyvärr så glömde jag ta hem rent brännvin från stugan så han får ta med sitt eget, en annan dricker ju inte rävapiss.

Gurra & Jacke på promenad!


Jacke & Elvis i snön i stugan, Januari 2011!


Holkar!

Idag är det en slappar dag vid havet, jag & Gustaf precis varit ute och spikat upp några fågelholkar medan Anna har städat och jacke spelat ps och om en stund ska Jacke & Anna åka till boarp för handla lite mendan jag Och Gurra ska slappa.
Igår var vi på Väla och handlade vi skulle köpa nya jogging skor till Jacke och gick först på Intersport sedan Team Sportia innan vi slutligen kom till favorit butiken Stadium, där hittade ett par asics skor som var nersatta från
1399:- till 799:- som  passade perfekt men jag tyckte dom var för dyra så jag började förhandla med försäljaren och till slut betalade jag bara 500:- för dom, gick sedan tillbaka en timme senare och gjorde samma sak en gång till men denna gång var det skor till Gustaf.
Jag kände mig rätt nöjd efter dessa köp.
Påvägen hem körde vi innom Ulfåsa för att handla lite godis, men det blev även en ny golfvagn till mig själv så även jag fick något denna dag.
 

Arsenal-Stoke stream!

http://www.freee-sports.com/free-sports1.htm

http://www.vipcanals.net/ch3.html

http://www.tvoo.eu/ch3.html

http://www.vipcanals.net/ch3.html

http://www.magedtv.net/ch3.php

Mini semester!

Så har vi äntligen landat nere i stugan igen, föra gången vi hade bestämt oss för att åka ner så brann det ju inne på grund av mitt arbete.
Så nu ska vi shoppa och bara slappa, i morgon blir det Väla och så ska vi gratta grannen som fyller år.
Grattis Lotta.
När vi kom ner ikväll så tog vi med oss mat från Mc donalds och när den var i magen så installerade jag vår nya LCD tv som vi hade med oss ner, sedan flyttade jag den gamla till killarnas rum och nu sitter vi och tittar på halv åtta hos mig.
Lite smolk i bägaren är att Jacke nu har åkt på feber och har ont i halsen, men han är bra mycket piggare än Gustaf var förra veckan och nu har Gurra även börjat äta igen och det är bra för han behöver vart enda mat bit han får i sig.


Nytt strul!

Efter nytt strul blev åter igen en sen kväll på jobbet, hemma vid halv nio.
Gustaf var idag tillbaka i träning men kände sig trött efter och hade redan somnat när jag kom hem och dom andra satt och tittade på XL galan från Globen där A bengtsson satte ett nytt prydligt JWR på 4.83.
 

Arbete igen

Så var det dags att jobba igen och det blev en lång dag som vanligt, men inga större beskymmer som tur väl va.
efter arbetets slut satte jag mig en kvart i massagestolen på jobbet och det är riktigt skönt.
Igår spelade Jacke innebandymatcher mot Växjö & Alvesta men resultaten är inget att skriva om.
Just nu är Jacke hos grannen och vi andra sitter och tittar på halv åtta hos mig, sen blir det Ullared.

Tipsextra

Sitter nu och följer fotbollen med stor tillförsikt, ser riktigt bra ut för tillfället på tipset som Gustaf tagit ut idag.
Igår gick jag hem tidigt från jobbet för att vara hos Gustaf som legat däckad sedan i tisdags med hög feber, men har den börjat ge med sig hade bara 38,3 senast vi kollade.
Jacke har varit med Alexander C hela dagen, men jag får nog snart ringa hem killen.

Garderob

Idag har det varit en hyfsat lugn dag på jobbet, bara ett tag på förmiddagen då alla var på mig samtidigt som det var tungt.
När jag kom hem ifrån jobbet så låg gurra i soffan och slappade för han har fortfarande feber och Jacke var hoss agge.
Nu har jag och frugan varit nere hos Norskens och tittat på garderober och fy fasen vad dyrt det är med garderob i bra kvalite, men dom var fina.
Ikväll blir det Landskampen på tv:en, i övrigt ska det inte hända mycket.

Igång igen!

Så var vi tillbaks på banan igen efter alla problem, i tisdags eftermiddag fick bukt med problemen vid vår formanläggning och kunde då köra igång smältverket igen.
Men då hände det som inte fick hända, vår sist renoverade kolv på ugnen ville inte dra tillbaks ugnen så då var det bom kört där istället, men som tur var så hittade vi problemet under kvällen så idag har det varit full produktion igen.
Men problemet vi hade i måndags och tisdags ska inte få hända, jag hade beställt service på vår underdelsmaskin (formmaskin) och folk var här hela fredagen och fixade, ett egentligen litet problem som blev mycket värre efter deras besök.
Fråga:? Så ska man ha ett förebyggande underhåll, svar ja, men inte då det går som det gjorde denna gång.
Gustaf ligger hemma och är sjuk, feber och förskyld och Jacke ska snart iväg och träna innebandy.

Hemma

Hemma ifrån jobbet, säger godnatt till barnen och ger dom varsin present på alla hjärtans dag. Ställer klockan och går och lägger mig och väntar på att gå tilbaks till jobbet, just nu är det inte kul att vara gjuteri arbetare.
Gustaf var idag med Ville & Gurra efter skolan och Jacke var med Alexander C, sen hade varit fullständig kalabalik här hemma efter att jacke hade lagt ner 1 1/2 liter mjölk i kylskåpet, öppnad.
I det läget var det skönt att vara på jobbet.
Hoppas på en bättre dag i morgon.

Lördag

Idag har vi varit i Växjö med killarna i P98 och förlorat i innebandy, tror inte jag sett dom göra en sämre match någonsin.
Det blev förlust med 11-1.
Jag sitter nu och smuttar på en Isle Of Jura och njuter av Arsenals seger.
Killarna är ute och spelar bandy med Viktor & Agge, sen blir det melodifestivalen.
I morgon är det golfträning för båda killarna och jag ska bara slappa.

Torsdag!

Idag har varit den lugnaste dagen på jobbet på år och dar, inte en endaste liten detalj har krabbat idag så jag har idag städat mitt kontor, och det var sanerligen i behov av en städning.
Gustaf är nu och tränar och Jacke har varit med agge ikväll.
I morgon hoppas jag på en kortdag på jobbet, men man vet aldrig på det stället.

Tisdag

Idag har båda killarna tränat, Gustaf innebandy och Jacke friidrott sen åt vi lite och efter det gjorde vi läxa.
Jag själv tillbringar just nu mer tid på jobbet än någon anna stans, det var som Emeric hade sagt till någon Micke har nog stämplat in för gott på gjuteriet.
Nu ska jag och killarna titta på halv åtta hos mig sen är det dags att sova.

Måndag

Denna helg skulle vi åkt till stugan, men tji fick vi för jag fick tillbringa hela helgen på stålet.
Jätte haveri i torsdags kväll på ugnen.
Men nu är vi igång igen och kör för fullt.
Gustaf & Jacob har varit med Viktor & Anton mest hela helgen annars vet jagh knappt vad som hänt där hemma.

Skönaste tabellen man läst på länge!

              S  V  F VÖ FÖ  GM-IM    P
1 Växjö     42 28 10  2  2 163-102  90
2 Örebro    44 23 12  5  4 147-117  83
3 Leksand   44 20 10  7  7 141-107  81
4 Rögle     42 20 14  6  2 132-107  74
5 Mora      43 20 14  3  6 132-126  72
6 Almtuna   41 17 13  9  2 113-99   71
7 Västerås  43 21 16  1  5 121-104  70
8 Malmö     44 18 15  4  7 132-117  69
9 Bofors    42 16 17  4  5 117-123  61
10 Oskarsham 43 15 17  5  6 120-131  61
11 Borås     42 13 21  5  3 128-136  52
12 Troja/Lju 43 10 25  3  5 126-182  41
13 Sundsvall 44  8 25  5  6 101-157  40
14 Tingsryd  45  8 28  5  4 100-165  38
                                       

Förbannades helvetes jävlar

Vad det krabbar på jobbet just nu, idag har varit den jävligaste dagen på många år.
När vi kom ner idag och skulle börja riva ugnen så var den så jävla varm så skorna smälta när dom gick in i den, sen gick inte traversen igång så den har eltt hålt på med i stort sett hela dagen dom fick igång den vid tre tiden och då kunde vi dra botten i ugnen.
Skänkjävlen som var full med stål höll jag på med till halv sex ikväll innan jag fick loss stålet i den och då hade alla utom Attila lämnat mig på jobbet, även dom som har detta som sin uppgift, tack Richard för att du ställde upp så länge som du gjorde.
I morgon kommer PMU och sätter tillbaka cylindern som är renoverad, och efter det ska Ohlssons rör göra klart rör arbetet.
Sen ska Eklund gjuta en ny botten i skänken i morgon och på söndag ska vi göra i ordning ugnen så vi kan köra som fan nästa vecka, så Håkan Karlsson får sina detaljer som han skriker efter.
Nu ska jag ta en pilsner det är jag värd för en gångs skull, för det är skittråkigt att jobba till sex en fredags kväll.

Veckan som gått

Måndagen flöt på utan några större bekymmer endast litet problem med lamellbanan, var hemma vid 19:30.
Tisdagen och onsdagen var det så små problem att det inte ens är lönt att gnälla över, det största bekymmret var att Troja torskade borta mot lakers.
Men så kom denna jä... torsdag, det började med att vi fick ett litet hål i yttermantlen på ugnen, men detta fixade vi genom att gå in och riva en del av ugnen och sen så körde vi på igen och jag fick med mig alla så vi bestämmde att vi skulle köra ut alla 5 smältorna denna dag också.
Men icke sa nicke, när jag ligger som skönast i massagestolen så ringer dom och skriker att det har gått hål i botten på ugnen istället och stålet rinner tyvärr rätt ner på tippkolven, så kvällen blev lång här nere.
Men nu är cylindern utplockad och ska iväg på renovering i Lagan, ugnen kommer att repareras under fredagen, Tomas på Ohlssons rör kommer och fixar alla vatten läckor som uppstod i samband med att smältan rann ut så min för hoppning är att allt kommer att vara ok när fredagen är till ända, sen får vi se om vi ska gå in och köra någon i helgen eller vänta tills på måndag.
  

Svar på tal

Frun står och beundrar sina bröst

och mannen undrar om vad som försiggår.

 

-Jo min läkare sa att jag har bröst som

en 25 åring!!

 

Mannen svarar ironiskt.

Sa han inget om det 50 åriga arslet

du dra på  (hehe)..

 

Då svarar frun.

Näää!  Vi talade inte om dig över

huvud taget!

 


RSS 2.0