Badkillar



Så har äntligen Bugget kommit hem från Kroatien säger gurra, så Slavko & Brigitta fick köra en liten omväg när dom skulle till Ljungby och släppa av honom i Skummeslöv.
Så är här full fart igen, men det är bara kul att dom tar hit kompisar.

110730

Idag har det varit städdag, jag i trädgården och Anna inne, när när vi var färdiga så ät vi majskolvar till lunch det är hyr gott som helst.
Sen kom farmor och Per och hälsade på, vi drack lite kaffe och tjatade en stund innan dom drog vidare till Kristianstad.
Killarna har precis kommit tillbaka från en stunds golfträning och snart ska vi gå ut och äta en bit mat.
Igår hände inte mycket, vi var iväg och köpte en ny järn 5:a till Jacke och Gustaf fick en Spoon.

110728

Igår var vi på Liseberg hela dagen, ungarna hade någolunda kul och problemet var att där var åt helvete för mycket folk30min-1 timmes väntan på varje åktur, men vi hade kanonväder och bar sällskap i Mogge & Nellie.
Idag åkte vi ner till Östra Göinge och gick i affärersen drog vi till Dormy i Ängelholm innan vi styrde kosan till Mellbygården för att titta på utemöbler men tyvärr så var där stängt.
Nu har Mogge & Nellie åkt hem igen och man sitter här på alltanen och läser som vanligt.
Nu ikväll blev jag sugen på fläskasvålar men det var problem att få tag på det, rundturen slutade på Netto i Halmstad innan jag fick tag på några, svängde även in på Hagön för att hälsa på fam Karlsson men dom var som vanligt inte hemma när vi kom.
Nu ska jag och Gurra sticka bort och träna lite golf.

Liseberg

Nu drar vi snart till Liseberg tillsammans med Mogge & Nellie dom sitter nog i bilen på väg ner just nu.
Annars har det inte hänt så mycket i veckan, i måndags fick vi besök av fam Aiko/Rosen.
Tisdagen spelade vi golf tillsammans med farfar, Uno & Monica, på kvällen cyklade vi ner till stranden och åt mjukglass.

Gustafs dag!

Var det igår och då ville han åka till äventyrsbadet i Halmstad så då blev det det och på kvällen var vi på Stå Up och trolleri, så det var en kanon dag.
Martin Svensson från Helsingborg underhöll med stå up och Marco trollade, Martin var helt suverän tyckte jag och Anna medan barnen gillade Marco bäst.
Onsdagen var vi och gick i Helsingborg och åt på Haket som gjorde helt suverän mat samtidigt som dom hade bra priser och service.
Idag har det varit farmors dag för hon har fyllt år, så vi tog bilen till Kristianstad och åt en kalasmiddag innan vid drog till Naturum sen åkte vi hem och drack lite kaffe innan vi drog tillbaka till stugan.
I morse höll jag på med an gammal tants trädgård i 2,5 timmar innan vi stack, vilken jävla gräsmatta 30-40cm hög och dyngsur, hennes gubbe hade blivit sjuk så den var inte klippt sen i våras tror jag.

Äppelgårdens GK

Idag drog vi ut på Äppelgårdens GK 08:08 för att spela en runda golf och det gick inget vidare, kupperad bana och dålig kondis på den skrivande är inget passande, så resten av dagen har varit vilodag.
Igår hände det inte heller mycket killarna var med kompisar hela dagen och jag & Anna fixade trädgården och en läckande pool.

Jacobs dag!

Idag var det första bestämmardagen på semestern, och det var Jacob som ville börja och han valde en dag med shopping på Hyllinge köpcenter med Kina & Thaimat till lunch och nu på kvällen så skulle vi grilla & bada vid havsvattenpoolen.
Så mycket mer har inte hänt idag och kommer inte hända heller, Jacke sitter och spelar ett nytt PS3 spel som han köpte (det var säkert därför han ville åka till Hyllinge för där finns ju Gamestop) och Gurra sitter och spelar Tiger Woods på PSP som jag köpte, vad gumman gör vet jag inte men hon är säkert inte långt borta.
I morgon blir det korthålsbanan i Skummeslöv om vädret tillåter.
 

Själva igen!

Så har stekarna från Ljungby åkt hem och allt återgår till sin vanliga ordning igen.
Vi intog frukosten tillsammans idag vid 12:30 och efter det blev det en dag med tv spel, NHL & Golf, sen tittade vi på när Söderling slog Ferrer och efter det packade stekarna ihop.
Vi killar har varit en runda på golfbanan och slagit ett par hinkar ikväll och puttat lite och nu sitter vi och tittar på VM finalen i fotboll.

Stekarna!

Igår kom stekarna (Richard, Petter, Johan Mix, Moa A & Jossan) från Ljungby ner till oss i stugan, så värst mycket till stekare är dom nog inte innerst inne, det var ett jädrans liv på dom ett tag i stugan men dom kom hem med svansen mellan benen vid halv ett inatt efter att inte kommit in någonstans i Båstad.
Men dom är lika taggade nu igen för en ny tur in till Båstad ikväll, nu ligger dom ute i solstolarna och steker en stund innan jag ska spöa dom i minigolf.
Idag har vi även badat i havet, kanonväder idag.
Vi har även varit på bagageluckeloppis där killarna lyckades sälja lite gamla leksaker för 570:- som nu är deras semesterpengar.

Piss dag!

Idag har det regnat hela jä... dagen så det har inte hänt mycket här nere i Skummeslöv, barnen har suttit framför PS3 nästan hela tiden förutom när vi var på Maxi och handlade och när vi tog en cykel tur nu ikväll.
Men det ska visst bli bättre väder i morgon, då stekarna från Ljungby kommer ner.

Torekov!


Idag tog vi en tur till Torekov så killarna fick fiska krabbor och det var populärt för dom drog krabbor på löpande band tillsammans med en Stockholmsfamilj som vi träffade på bryggan.
Sen drog vi vidare till gränslösa och ulfåsa för lite shoping av godis bland annat.
Och kvällsmaten blev pizza, sen drog killarna ner till minigolfbanan och efter det så stack dom till korthålsbanan för att träna lite på rangen och puttning, även jag drog bort där efter en stund för att spöa dom i puttningen men jag fick bara vara med två gånger innan jag fick låna ut min putter till en kille vid namn Anton även Emil var med i tävlingen.
Och kom dom hem för att titta på fotbollen med mig, kom igen Sverige.

Finns det någon som kan tala om för mig vad det var jag lyckades fånga i håven, tänkte först att det var en näbbgädda med tyckte färgen var konstig.
Per du vet nog???.
Det finns en bild på killarna när dom fångar krabbor nedan.

Krabbfiske i Torekov



På bilden Jacke & Agge liggandes, Gustaf med håven och en Stockholmskis.

Tisdag!

Måndagen hände inte mycket det var en riktig slappardag igen, på kvällen var vi nere vid havsbadet och grillade & badade.
Idag kom så äntligen Agge ner, det har Jacke längtat efter Gurra skickade sms till bugget och ville kola när han kommer hem så även han kanske kan komma ner en sväng och hälsa på, men han har nog inte telefonen på nere i Kroatien.
Nu ligger dom i poolen killarna, 22 grader är för kallt för mig men dom bryr sig inte.

Slappar dag!

Idag har vi inte gjort mycket, inte jag i alla fall.
Har legat och lyssnat på en stund på en ljudbok av Jenna Jameson badat lite och så har jag beställt en riktig pool från rubinpool med både el och solvärme som ska monteras i september.
Vi la till så vi fick en riktig trappa så vi kan glida ner i poolen nu när vi börjar bli gamla, måtten med trappa är ca 8*4*1,5 så där kommer vi ha många roliga stunder nästa sommar.
Men det är inte gratis, men man kan ju hoppas på en tipsvinst eller någon bidragsgivare kommer med en slant till oss.
Anna och barnen är ute och springer nu medan jag tar en kall och tittar på fotboll, det är tur att man har ett dåligt knä att skylla på.

Beachen!

Idag började dagen med att Anna hittade frysen i förrådet öppen så det blev att jädrans liv här, Britta fick veta att hon levde, hon rök hit på stubinen och fick fixa till sitt elende.
Sen drog vi ner till stranden, barnen badade och jag satt och lyssnade på ljudbok.
När vi kom upp så klippte Anna gräset med handjagaren medan jag tog en pilsner och lyssnade vidare på boken.
Så mycket med hände inte idag, nu sitter jag och tittar på Bond.

Semester!

Yes, då var man äntligen långledig, vi har nu landat vid havet och gårdagen bestod av gräsklippning och några kalla i en torr strupe och så lyssnade jag på en ljudbok av Patrik Sjöberg och den var helt klart läsvard.

Snart!

Nu är det bara timmar kvar innan vi drar ner till havet.
Veckan har annars bara bestått av arbete, på Keycast har allt gått bra men hemma har det varit fullt upp hela veckan.
Altanen blev klar i vecka så där skulle det köras tillbaka lite panel som blev över och sedan skulle den städas och mattan skulle på plats, gräset och häcken är klippta och ett lass med skit har gått till tippen.
Bilen skulle kollas över inför semestern, men nu sitter jag lungt och tittar på Sverige-USA och bara slappar.
I morgon ska jag bara gå ner en stund till jobbet på morgonen sen ska jag packa bilen.

Uppehåll!

Så har man varit inaktiv åter igen, men det har sina orsaker.
Efter midsommarafton har jag haft fullt upp med gäster i stugan och förra vecka var jag i Dysseldorf på gjuterimässa, så förhoppningsvis ska det bli bättre nu när allt har lagt sig.
Resan ner och hem igen till Dysseldorf vill man helst ha ogjord, 15 timmar på varje håll, så när jag kom hem i lördags 11:45 så var man rätt slut även söndagen gick de latas tecken.
Men nere i Tyskland var det trevligt, det var mässdag tors-fre, torsdags kvällen var vi ute och åkte båt på Rhen utbjudna av Beijer Industri på öl, whisky, mat, det var bara att hämta vad vi ville i baren.
Men som den förståndige man man är så tog man en taxi hem efter båtresan tillsammans med Henric & Håkan, medan dom andra drog ner på på stan för att fortsätta festa och den sista HS kom hem vid 05:15, men ha kom inte med in till mässan på morgonen.
Tre dagar kvar till semestern, fy fan vad jag längtar.

RSS 2.0