Liggandes

Efter fredagens bravader då jag slet av hälsenan i en badmintonmatch mott mogge så har jag mest varit liggandes, opererades i lördags förmiddag och allt gick som det skulle.
I söndags var jag nere och tittade en sväng på gurras innebandymatch mot Alvesta där dom fick stor stryck, sen var det hem och högläge på benet igen.
söndag sängen mångadg sängen och jag ligger fortfarande i sängen ur tråkigt, kommer att gå med gips eller stövel i 8 veckor och ska vara fullt frisk efter tre månader enligt läkaren.
Det som gör mest ont förtillfället är att gipset/badaget sitter fast i såret.

Städning

Helgen som gick så var det städning och i ordningställade av huset, Jacob skulle spelat hemmamatch i lördags med dom fick WO på grund av för lite folk i motståndar laget.
Gustaf och P98/99 laget var i Moheda och inkasserade årets första vinst 2-0, dock inget mål av gurra.
I måndags var vi killar och tittade på Troja-Borås och även där blev det en efterlängtad seger med 4-3, men det satt långt inne.
Igår var jag och hämtade den ny garderoben på Norskens, och ringde sedan Peter byggare som lovade att komma och montera den under v48.
Idag ska P98/99 spela en träningsmatch mot F97, medan jag och Jacke ska gå och titta på Troja-Leksand.

PS. mogge fick ordenligt med spö i fredagens badminton.DS

111118

Så var det äntligen fredag igen.
Har nu börjat ladda inför kvällens drabbning mot mogge, ikväll ska han få riktigt med spö.
Jacke ska iväg med klassen och äta pizza ikväll på Charlies, medan jag tror att gurra hänger på mig och mogge.

111117

Snart har det gått en vecka till och fortfarande är det mycket jobb, men det har lugnat sig lite.
Igår var det höstmöte med Gjuteriförreningen där vi var på en mycket bra besök på Svetruck och efter det kamratmiddag i Sunnebohov med efterföljande hockeymatch.
Jacke är tillbaka i full träning efter sin handskada och Gustaf hade gjort en bra träning igår enligt tränare Visa, så han trodde att han skulle få spela matchen i helgen.

45

Denna vecka som gått har varit smått jävulsk, har nog varit 70-80 timmar på gjuteriet.
Barnen har legat i feber i omgångar, först Jacob med 40 grader sedan Gustaf i 39,6, men vi hann i alla fall med att åka ner en liten sväng till stugan i lördags, så dom fick se poolbygget i verkligheten.
Jag och mogge drog igång träning i fredags också, badminton och det ska vi försöka fortsätta med varje fredag så vi får upp flåset.
Nu hoppas jag på en lugnare v46.

Trädäcket börjar bli klart.


Weissenhauserstrand

Nu har vi varit i Weisenhauserstrand i några dagar och mår helt förträffligt, vi badar, klättrar spelar spel, pingis, badminton och äter & dricker hela dagarna.
I dag var vi även inne en sväng i heligenhafen och shoppade loss lite och nu sitter vi i gallerian och intar en kall öl och barnen spelar flipper.

RSS 2.0