Fa fasen va tungt

Igår kom beskedet som vi alla trodde skulle bli possitivt, men ack så fel vi hade.
Länsstyrelsen sa att vi inte får förlängt tillstånd för att stanna kvar i stan, så den siste december är man antingen arbetslös om inte överklagan går igenom, för att hinna bygga ett nytt gjuteri på ett halv år är omöjligt.
Jag är ändå 47 år och har jobbat här sedan 1984 och kan inget annat, så vem fan vill ha mig. 

120416

I helgen som gick så har vi rensat på killarnas rum, fasen vad saker dom har fått genom åren, men nu åker det iväg på sommarens loppis.
Gustaf spelade en golfrunda i lördags och gjorde 29 poäng på nio hålsslingan, så det var riktigt bra i och med att det var hans första runda.
På lördagskvällen var vi killarna nere hos mogge och tog ett par öl och spelade tv-spel tillsammans med mogge, nellie & sutarn.
Söndagen var vi först på middag hos svärmor & svärfar och sedan på fika hos farfar tillsammans med faster & lillis.


Snart helg igen

Påsken i stugan blev inte som man hoppats på, torsdagen var det kanon väder men resten av helgen var inge vidare blåst, reng och kallt som fasen.
Men nu måste det snart bli bättre väder, denna helg stannar vi i Ljungby för killarna vill träna golf i morgon 18håls slingan ska lillis gå med dom, du är en klippa lillis.
Veckan har som vanligt varit en massa arbete, har inte varit hemma före 18:30 någon dag denna vecka men idag blir det hemgång vid middags tid.

Jacke & Elvis i solstolenSå har vi äntligen dragit igång poolen, den var riktigt skitig så det tar nog några dagar innan den är ren.
Igår var vi på en shoppingtur i Höganäs & Hyllinge och idag har vi rensat lite skit ifrån stugan.
Killarna spelar mest spel dom fick några nya igår på gamestop i Hyllinge som påsk presenter.

Inbjudande


Här kan man nog trivas till sommaren


Jag vid poolen i solen.


RSS 2.0