Måndag

Jacke sov över hos agge söndag till måndag och dom hade lanat hela natten så dom sov nog länge, sen åkte dom till busfabriken i Halmstad med fia och han var helt slut när han kom hem.
Gustaf var hemma och spelade Fifa12 hela dagen, farmor var uppe och fixade pankaksfrukost till honom och farfar var och hämtade honom till middag hos honom.
På kvällen blev det Mc Donalds och efter det så åkte jag och Gustaf och tittade på innebandy mellan P96-Rottne där Ljungby gick segrande ur striden men 4-1 efter en underhållande match.

Go helg!.

Denna helg var lungt och skön, fredagen var det bara go mat mat och mys.
I lördags hade vi fikat i innebandyhallen för P00, samtidigt som Jackes lag var i Älmhult och fick stor stryk igen. på kvällen tittade vi på Gladiatorerna, gjorde även en snabbrunda ner till mogge på lördagseftermiddagen där vi drog ihop ett lag i tips sm, laget består av följande: Ronnie K, Jerry N, Mogge, Sutarn och jag själv ser ut som ett vinnade lag.
Söndagen jobbade Anna och jag städade lite där hemma och på eftermiddagen var jag och gurra på hockey där Troja gjorde en dålig match och förlorade mot Almtuna med 2-5.

120126

Har nu varit uppe med gurra på vårdcentralen och det är bara en regäl förkylning och det var skönt.
Var igår och tittade på ny slalomutrustning till Anna & Gustaf, vi får se om Anna kan bestämma sig idag hur hon vill ha det, för då kan det bli köp ikväll.

120125

Så var halva vecka gåen och Gustaf ligger fortfarande hemma med feber, morfar har varit hos honom i eftermiddag, men han tycker nog att det är rätt skönt att få vara lite själv också.
Han ligger mest framför datorn och spelar en del Fifa12 på PS3.
Idag öppnar Vallåsens skidanläggning, synd att vi inte kunde vara där men kanske med lite tur att Myrebobacken öppnar till helgen och gurra har piggnat till.
Har idag varit hos optikern och synen blir inte bättre med åren, ser som vanligt kanon på långt hål men det är läsning och skrivning som falerar.
Visst är det underbart med snö, det skulle bara komma mer.

Krabb

Nu börjar det igen, det är som om gjuteriet känner på sig när jag är fitt för att börja springa runt igen.
Igår när jag skulle gå hem började det, så det blev en sen kväll igen, och morse när jag klev innanför dörrarna fortsatte det gå sönder, i morse var det helt otroligt, allt på en och samma gång.
Gustaf ligger fortfarande hemma och är sjuk, hade 39 graders feber i morse.

Helgen som gick.

Fredag - lördag var jag och killarna nere en sväng i stugan och bara slappade, drog hem i lördags innan det värsta snöovädret började.
 
På lördags kvällen tittade vi på Vicki i Gladiatorerna, synd att hon åkte ut men hon var kanon duktig.

I söndag var Gustaf i Älmhult och spelade innebandy match, tyvärr blev det förlust med 6-5,
Älmhult gjorde 6:an när det var 8 sekunder kvar så dom hade inte marginalerna på sin sida.
När han kom hem så bar det iväg till Lagan och golfträning, och när han kom hem så kände han sig inte riktigt bra så nu ligger han nerbäddad i feber.
Jacke var med kompisar hela dagen, men gjorde lite läxor på kvällen. 


Klumpfoten är borta!

Idag blev jag av med pjäxan jag har släpat på i 6 veckor och det var otroligt skönt, läkaren sa att allt såg perfekt ut, jag behöver inte ens gå till en sjukgymnast.
Men jag ska vara försiktig i 6 sex veckor till, inga problem att åka skidor vecka 10 och jag kan spela badminton till hösten igen, så då ska mogge få sig en ny omgång.
Idag åker jag och killarna till stugan, dom blev överlyckliga när jag frågade dom om vi skulle åka ner en sväng, dom har längtat så precis som jag.
Ikväll blir det pizza och hockey på tv:en, Tingsryd-Troja. 


Tisdagen

Var en lugn dag både på jobbet och hemma, Gustaf hade innebandyträning på kvällen och Jacke gick hem från skolan har fortfarande ont i magen säger han.
Har nu ringt vårdcentralen och väntar på ett samtal så får vi se vad dom säger.

Föräldramöte!

Igår var det föräldramöte på Astradskolan, där vi diskuterade tobak droger och alkohol med med folk från navet, men dom flesta av oss i 7A trodde nog att det var lite tidigt för våra barn.
Men det var intressant att höra vad dom hade att berätta.
Idag är Jacke tillbaka i skolan och det är skönt.
Gustaf fick igår sin ledighet under vecka 10 beviljad, så nu hoppas vi på att Jacke också får sin beviljad snart så vi kan planera skidresan riktigt.

Helgen som gick!

I fredags var det slappar kväll med tacos såklart.
I lördags stack Jacke iväg till Ingelstad tidigt för borta macth, och det blev stor stryk skriver inte resultatet.
Och på kvällen var vi och firade farfar som fyllde år när vi var i Skövde på cup.
I söndags hade Gustaf hemma match mot Hovmantorp och även där blev det förslust, 3-6, men killarna gjorde en hyffsad match i alla fall.

Så detta var en tung helg resultatmässigt.

Troja frörlust.
P00 förlust.
P98 förlust.
Arsenal förlust.
Bara förluster denna helg.

Nu ligger Jacke hemma och är sjuk, mådde illa inatt så Anna fick stanna hemma.

Full vecka!

Detta var den första fulla arbetsvecka på 2 månader, så nu är man helt slut, ska bli gott med en kall ikväll.
Gustaf är tillbaka i skolan och det var skönt att det gick över så fort.
På träningen igår var Jacke uppflyttad till centerpositionen igen, och det är där han passar bäst enligt mitt tycke.
Jacke ska till Ingelstad i morgon och P98 spelar mot Hovmantorp hemma på söndag 09:30.

Skrivkrampen är borta.

Men igår hände det inte mycket, det är som vanligt fullt upp på jobbet men ändå har det varit lugnare för min del för det flyter på rätt så bra, inga större haveri.
När jag kom hem igår så var Jacke hos Oscar medan Gurra låg och slappade framför tv:en, han är inte riktigt kry ännu så han får vara hemma idag också.
La mig med en ljudbok och slummrade till igår eftermiddag och det är odugligt, för på kvällen var det nästan omöjligt att somna.
På kvällarna följer vi Sveriges Mäster Kock tillsammans, jackes favo åkte ut igår, killen med tuppkammen men min är kvar, söderkisen.
Vi tyckte synd om tjejen som bommade bakpulvret, men livet kan vara hårt ibland.

Träning igen!

Igår drog Jackes innebandyträning igång igen och det behövde han, har blivit för mycket tv spel sista tiden.
Han kom hem och var jätte glad han hade spelat back och fått mycket beröm av tränare Åhman, och possitiva ord är alltid bra för barn.
Även Gustaf tränade igår, men idag ligger han hemma med lite feber, förkyld och ont i halsen men det är nog ingen större fara med honom, ett par dagar hemma så är han på benen igen.
Men Elvis gillar nog att han är hemma så dom kan ligga och gosa hela dagen.

Henry

Vilken kväll det blev på Emirates stadium igår kväll, Henry kommer in i 68 och får avgöra matchen i 78 minuten.
Kungen är hemma igen.
Annars så hände det inte mycket igår, killarna spelade Fifa 12 mest hela kvällen och jag och Anna tittade lite på tv:en Sveriges mästerkock började igen.

Innebandy cup I Skövde

Så har man varit inaktiv ett tag igen.
Men helgen som gick var vi på innebandy cup i Skövde med P98, och där tog killarna sig vidare till B-slutspel efter en vinst mot Lidköping med 4-3 och tre förluster där vi nog kunde vunnit någon till. Framför allt första matchen på torsdagen så gjorde killarna en riktigt bra kämpar insats men tog för lite skott och när dom väl sköt så tog det lite för lång tid innan skottet avlossades.
Sedan blev det vinst mot Månsarp med 5-4 i 1/8, och sedan en ny vinst med 2-1 mot Hovslätt i 1/4 men förlust i semi mot Tullinge efter straffar.
Tyvärr fick inte Gustaf så mycket speltid, så han var lite deppig det syntes på honom.
En massa föräldrar var med och hejade på killarna så det var bra tryck på läktaren.
Men när man kom hem på lördags eftermiddagen så var man rätt slut för det blev inte mycket sömn under två nätter.
Söndagen tillbringades framför tv:en skidor hela dagen, grymt lopp av Hellner när han tuggade upp Northug i backen.

RSS 2.0