Tisdag

Glömde måndagen, men det hände inte mycket att skriva om och det har det inte idag heller.
Gustaf var iväg och spelade boll igår på lagavallen med Bugget och jacke var först hos agge sedan hos natta.
Idag har jacke spelat boll med Lukas, men stack sedan vidare till natta igen och gurra är hos bugget idag.
Ikväll är det MM och nu hoppas jag att brottaren åker ur, tror att han har minst att hämta i en final.


Kommentarer
Postat av: VA

ANNONS GÄLLANDE GYNEKOLOG-ASSISTENT

En man går till arbetsförmedlingen i Göteborg, när han råkar se en lapp om ett jobb på annonstavlan på väggen angående att bli "Gynekolog-Assistent".Klart intresserad stövlar han fram till tjänstemannen, och ber: - Kan du ger mig lite detaljer om det där jobbet? och så pekar han på väggen och annonstavlan.Tjänstemannen tar fram jobbfilen och säger:- Jaha, jobbet innefattar att göra damerna klara för gynekologundersökningen.

Du skall hjälpa dem att ta av deras underkläder, lägga dem på britsen och försiktigt tvätta deras "privata delar". Sedan skall du applicera raklödder och sakta, sakta raka bort håret därnere. Och till sist skall du gnida in olja på de ställen du behandlat, så hon är klar för själva gynekologundersökningen.Lönen är 34.000:- i månaden men om du vill söka måste åka till Helsingborg, det är 230 km söder om Göteborg.Mannen säger då:- Oh, så jobbet är i Helsingborg alltså?- Nej, svarar tjänstemannen, det är där som slutet på kön är just nu!

2010-03-23 @ 22:12:13
Postat av: VA

En skolfröken startar sitt nya jobb på en skola i Solna. För att göra ett gott intryck föklarar hon för klassen att hon är en AIK-supporter. Hon ber eleverna räcka upp handen om de också är det. Alla utom lille Magnus räcker upp handen. Fröken tittar förundrat på Magnus och frågar:- Magnus, varför räcker inte du upp handen?- För att jag inte är en AIK-supporter, svarar han.Fröken, fortfarande förundrad frågar:- Om du inte är en AIK-supporter vad är du då- Jag är en MFF-Supporter och en stolt sådan, svarar Magnus.Fröken kan inte tro sina öron.- Magnus, varför är du en MFF-Supporter?- För att min mamma och pappa är från Malmö och min mamma är en MFF-supporter och min pappa är en MFF-Supporter, då är jag också en MFF-supporter.- Jasså svarar fröken lite irriterad. Det är ingen anledning för dig att vara en MFF-Supporter. Man måste inte tycka som sina föräldrar hela tiden. Tänk om din mamma hade varit prostituerad, din pappa varit en knarklangare och din bror en biltjuv. Vad hade du varit då- Då hade jag varit en AIK-supporter!2010-03-23 @ 22:14:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0